Zanimljiv potez novog hrvatskog izbornika – podijelio par otkaza

Novi izbornik hrvatske muške rukometne reprezentacije povukao je svoj prvi potez. I umjesto da se bavi igračkim kadrom i svojim užim suradnicima, Hrvoje Horvat je podijelio dva otkaza – fizioterapeutu Damiru Kajbi i njegovom pomoćniku Filipu Šimunoviću. 

Kajba i Šimunović su dugogodišnji članovi reprezentacije, zaduženi za dobru atmosferu. Često su obavljali i poslove koji nisu u njihovoj nadležnosti, svim su srcem bili uz reprezentaciju, a poznati su kao vrhunski stručnjaci.

Kajba se povodom otkaza oglasio na svom facebook profilu. Istaknuo je kako je to saznao na drzak i bezobrazan način preko telefona, te kako misli da to nisu zaslužili nakon niza godina.

Također, dodao je da je više puta pognute glave slušao kako se pljuje po njemu i njegovu imenu, ali da to više ne želi. Za kraj, Kajba je kazao kako je do raskida suradnje došlo jer je nekoliko puta ukazao tko ne smije biti u reprezentaciji.

O čemu se radi? Naime, Damir Kajba je davao izjave o stanju pojedinih igrača, te je vrlo precizno govorio o ozljedama i fizičkoj spremi u kojoj su došli rukometaši. To je javnost dočekala s oduševljenjem, no očito se to nekome nije sviđalo. Pretpostavljamo da je kap koja je prelila čašu bila izjava kako je Luka Cindrić na Svjetsko prvenstvo došao sasvim zdrav, a to su demantirali Červar i sam Cindrić. No, sam Cindrić je nedavno u jednom intervjuu dao naslutiti da je pozadina njegovog ranog odlaska s prvenstva mnogo dublja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

granica rh1

Poznato kada će se iz BiH ‘normalno’ moći preko granice u Hrvatsku!?

Građani Njemačke se masovno sele u BiH zbog blažih mjera