Subota, 25 lipnja, 2022

ZA POJEDINE Tri neradna dana u FBiH zbog Praznika rada

Pročitajte i ovo

Zbog Međunarodnog praznika rada u Federaciji BiH će službeno biti tri neradna dana.

Federalno ministarstvo rada i socijalne politike obavještava javnost da je Zakonom o praznicima, koji se na osnovu Uredbe sa zakonskom snagom o preuzimanju i primjenjivanju saveznih zakona, odnosno Zakona o potvrđivanju uredbi sa zakonskom snagom, primjenjuje kao federalni zakon, određeno da je 1. svibnja međunarodni praznik rada i da se obilježava dva dana (1. i 2. svibnja).

Istim zakonom je propisano da ukoliko jedan od dana, u koje se slavi 1. svibanj, padaju u nedjelju, praznikom se smatra prvi sljedeći dan poslije ta dva dana, priopćeno je iz Federalnog ministarstva rada i socijalne politike.

U skladu s navedenim, a s obzirom da 1. svibnja 2022. godine pada u nedjelju, iz Federalnog ministarstva rada i socijalne politike priopćeno je da su neradni dani u Federaciji Bosne i Hercegovine nedjelja 1. svibnja, ponedjeljak 2. svibnja i utorak 3. svibnja 2022. godine.

Na dane praznika poslodavci, ustanove, tijela uprave i druge pravne osobe ne rade.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

VIDEO IZ BUSOVAČE Njemačke kladionice zamijenila svojim biznisom u BiH

Prije nekoliko dana objavili smo uspješnu poslovnu priču mlade Franke Križanović iz Viteza koja se odlučila za pokretanje biznisa...
- Marketing -
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo