spot_img
Nedjelja, 3 prosinca, 2023
spot_imgspot_img

Vrijednost sportskog centra na Rostovu milijun eura

U četvrtak je u Dohi potpisan ugovor između kompanija Biser Rostovo i Širbegović o projektiranju i izgradnji sportske dvorane na Rostovu, piše Poskok.

To je prvi projekt koji je u detalje dogovoren, dok su ostali projekti u fazi dogovaranja. U prvoj fazi je dogovoreno investiranje milijun eura, a u drugoj fazi još pola milijuna eura.

Dogovorena vrijednost dvorane je milijun eura, s tim što je ostala otvorena mogućnost da dvorana ima još neke dodatne sadržaje koji bi podigli vrijednost na milijun i pol eura. Rok završetka objekta je 15. lipanj naredne godine, a početak radova i izgradnje puta planiran je početkom sljedećeg tjedna.

“Raduje me što će Bugojno dobiti zaista lijep sportski centar koji bi u budućnosti mogao privući mnoge poznate ekipe na pripreme, te što će i građani moći koristiti usluge i sadržaje ovoga sportskog centra. Sportski centar će zaposliti određeni broj naših sugrađana”, kazao je Asim Šahman, menadžer kompanije Biser Rostovo, glavni inicijator i jedan od potpisnika ugovora ispred kompanije Biser Rostovo.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti

LM