Vlada KSB odlučuje o izdvajanju sredstava za nabavku i ugradnju video nadzora na zgradama Policijskih stanica

0
296
Vlada SBŽ

Vlada KSB će odlučivati o Prijedlogu odluke o izdvajanju sredstava za nabavku i ugradnju video nadzora po organizacijskim jedinicama MUP-a

Vlada će raspravljati o Nacrtu zakona o privremenom korištenju javnih površina na području Kantona Središnja Bosna, kao i Prijedlogu pravilnika o izmjenama Pravilnika o načinu postupanja s oduzetim i preuzetim oružjem i streljivom te o izdvajanju sredstava sa za sufinanciranje troškova nastupa na Sajmu gospodarstva ”Mostar 2016” i Prijedlogu odluke o izdvajanju sredstava Crvenom križu Kantona Središnja Bosna, za nabavku zdravstvenih markica za dobrovoljne darivatelje krvi.

Ministri će odlučivati i o Prijedlogu odluke o izdvajanju sredstava Tekuće zalihe Proračuna Kantona Središnja Bosna za 2016. godinu, za potporu u natjecanju Premijer lige i natjecanju u košarci.

Vlada KSB, na sjednici zakazanoj za četvrtak 3. ožujka 2016., odlučivati o Prijedlogu odluke o izdvajanju sredstava za nabavku i ugradnju video nadzora po organizacijskim jedinicama Ministarstva unutarnjih poslova u srednjoj Bosni.

Ranije je za Drukčiji radio potvrđeno kako će se u prvom krugu postavljanje video nadzora raditi na zgradama Policijskih stanica Jajce, Travnik, Vitez i Novi Travnik, a ako bude sve po planu do kraja će godine i ostale stanice na području našeg kantona dobiti video nadzor.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.