Četvrtak, 4 ožujka, 2021

Vitez za Hrvatsku: Vitežani se odazivaju humanitarnoj akciji za potresom pogođena područja

Pročitajte i ovo

Fotografija dana: Pobožnost Put križa na Čepu

Tijekom korizme, osim češćeg sudjelovanja u slavljima sakramenata, vjernički život katolika na ovim područjima kroz ovaj 40-dnevni hod ususret...

Pogledajte fotografije izgorenih automobila iz Nove Bile

Jutros u 2:23 sata operativni centar DVD Vitez zaprima poziv da gore vozila u Auto kući Cirko, u mjestu...

Hitno potrebna krv krvne grupe 0 negativna!

Slavici Milešić iz Busovače hitno je potrebna krv krvne grupe 0 negativna. Molimo dobrovoljne darovatelje krvi da se hitno jave...
Nakon što je Udruga Volim Vitez odmah po saznanjima iz Republike Hrvatske za potrese i nesreće brojnih stanovnika Republike Hrvatske pokrenula dobrotvornu aktivnost s nazivom „Vitez za Hrvatsku“ te izdvojila novac za pomoć stradalima u akciju su se uključili brojni drugi Vitežani koji su tako i ovoga puta pokazali pravo viteško srce.

Tako je veliki doprinos odmah dao Klub navijača Dinama u čijim prostorijama je otvorena kutija za dobrovoljne priloge, te Hrvatska udruga mladih u Središnjoj Bosni u čijim prostorijama se svakodnevno od 12:00 do 14:00 prikupljaju materijalni prilozi u vidu hrane, odjeće i drugih potrepština.

Kako najavljuju organizatori uskoro se sprema prvi prijevoz prikupljene robe, a sve u dogovorima s nadležnim tijelima Republike Hrvatske, dok će sav novčani iznos bit uplaćen na koncu ovoga mjeseca.

Udruga Volim Vitez ranije je objavila kako uz telefonske brojeve Crvenog križa sredstva možete donirati i preko Udruge Volim Vitez, račun u Intesa Sanpaolo banci broj:

154 280200767 9010 sa svrhom uplate: Za pomoć stradalima u potresu.

Sav novac skupljen zaključno s 30.1.2021. godine bit će uplaćen pogođenim jedinicama lokalne samouprave i putem medija će biti objavljeno izvješće o uplaćenim i isplaćenim sredstvima. Za više informacija, moguće je ostvariti komunikaciju putem volimvitez@gmail.com ili društvenih mreža.

- Advertisement -

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

- Marketing -

Posljednje objavljeno

VIDEO | Dvanaest godina Žarko iz Zenice nije obukao čarape, umjesto njih koristi papir od vreća za brašno

"Žarko Hrgić iz Zenice neobičan je po svemu. Dvanaest godina živi u špilji uz Babinu rijeku bez struje i...
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo