Nedjelja, 4 prosinca, 2022

Viteški Boot camp “Sensei” ne odustaje, na redovite treninge unosi osvježenja

Pročitajte i ovo

Viteški Boot camp ,,Sensei” ne odustaje, na redovite treninge unosi osvježenja

Uobičajena priča za Boot camp ,,Sensei” u Vitezu postaje da pored svojih redovitih treninga konstantno rade na novostima, koje privlače nove članove, ali i svakodnevne treninge čine zanimljivijih za stalne članove. Ovoga puta, večernji trening u Boot camp “Sensei” je realiziran pod trenerskom palicom Pere Babića, ali i kolege Ante Petrovića u ulozi gostujućeg trenera, piše Viteški.ba.

Inače, Ante Petrović je magistar kineziologije, smjer kondicijska priprema sportaša. Obnaša funkciju kondicijskog trenera u Odbojkaškom klubu Alfa Kiseljak, Školi nogometa Alfa Busovača, Plivačkom klubu Central Vitez.

Kako navodi, bilo mu je zadovoljstvo raditi s ovim divnim ljudima u Boot camp ,,Sensei” i vratiti se u one dane kad je radio kao fitnes trener. Zahvalio se na pozivu kolege Pere Babića i zaželio mu da nastavi ovako kvalitetno raditi, jer trud se uvijek isplati.

Pitali smo Peru gdje je kraj novim idejama i novostima na treninzima, kratko je prokomentirao, lijepo nam je, treniramo, družimo se i svi su nam dobro došli, jer Boot camp ,,Sensei” zato i postoji.

Izvor: Viteški

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

ŽUPNE OBAVIJESTI 2. Došašća – A – 04. 12. 2022.

1. Danas je 2. nedjelja došašća. Zornice su u 6:30, a prije zornica ćemo ispovijedati. 2. Raspored ispovijedanja starih i...
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

- Marketing -

Pročitajte i ovo