Subota, 13 kolovoza, 2022

Uskoro rekonstrukcija i nova oprema na dva dječja igrališta

Pročitajte i ovo

Danas je u uredu načelnika Općine Kreševo Renata Pejaka potpisan Ugovor o rekonstrukciji i nabavi opreme za dva dječja igrališta.

Ugovor je potpisan s predstavnicom firme Glovis d.o.o., a vrijednost Ugovora je 82.932,70 KM bez PDV-a. Isporučitelj daje garantni rok za robu na 36 mjeseci od izvršene isporuke.

Zbog problema s kapacitetima u dječjem vrtiću Radost, Općina Kreševo je uložila ogromna sredstva i napor u proširenje kapaciteta.

Zgrada vrtića je proširena i sadržajno je jedna od modernijih u regiji. U redovite aktivnosti su dodani sati engleskog jezika pod svjetskom licencom Helen Doron, adaptirana je dvorana u kojoj mališani imaju redovite sate tjelovježbe vođene školovanim i stručnim trenerima, nabavljena je logopedska oprema koja je, uz stručno osoblje, dostupna djeci u cilju zdravijeg razvijanja.

Ugovorom koji je danas potpisan će se rekonstruirati i dodatno opremiti dječje igralište na Trosci, ispred vrtića, koji će koristiti djeca koja idu u vrtić, ali i sva druga djeca i roditelji. Osim ovog, dodatno će se urediti i opremiti igralište na Resniku.

Izvor: Kresevo.info

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Voz Sarajevo – Zagreb će putovati svega četiri dana

Željeznice Federacije BiH svakodnevno rade na razvijanju i otvaranju novih linija. Nakon višegodišnje stagnacije, otvorena je linija do mora,...
- Marketing -
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo