Uronite u oazu mira i relaksacije – Spa centar “Čardaci”

Novootvoreni Spa centar koji se nalazi unutar turističkog kompleksa „Čardaci“ oaza je mira i relaksacije u kojem na harmoničan i prirodan način možete opustiti i regenerirati tijelo i um.

Intima i sklad sadržaja Spa centra „Čardaci“ uključuje finsku (suhu) i tursku (parnu) saunu, zonu za opuštanje i hidromasažni bazen sa slanom vodom. Boravkom u hidromasažnom bazenu potičete cirkulaciju svog tijela koje tako postaje spremnije za učinkovitiji tretman detoksikacije u sauni. Finska sauna će potaknuti vaše tijelo na otpuštanje toksina i otpadnih tekućina, a vaše dišne puteve će pročistiti ritualno kupanje u vrućem zraku turske (parne) saune.

Spa centar Čardaci Vitez
Zamislite da vas, dok ste u bazenu, masiraju i osvježavaju mjehurići zraka koji se dižu sa dna bazena… Zamislite bazen savršeno integriran u okolinu sa toplom slanom vodom…
Spa centar Čardaci Vitez
U Spa centru „Čardaci“ uživajte u „slanom kupanju“ u bazenu sa slanom vodom obogaćenom himalajskom solju. Himalajska sol, nastala isušivanjem prastarih mora, sadrži u sebi sunčevu svjetlost i ionizirane minerale koji se otpuštaju u vodi. Kada uronite svoje tijelo u slanu vodu obogaćenu himalajskom soli zdravi minerali otopljeni u vodi ulaze u vaše tijelo kroz kožu u obliku iona. Bez obzira da li se opuštate od stresova svakodnevnog života ili odmarate mišiće i zglobove nakon sportskih ili drugih napornih aktivnosti, hidromasaža u kombinaciji s vodom obogaćenom brojnim mineralima, pomaže da se osjećate bolje i zdravije. Hidromasažni bazen opremljen je atraktivnim podvodnim masažnim mlaznicama i različitim svjetlosnim efektima, a temperatura vode je 30°C.
Spa centar Čardaci Vitez
Turska (parna) sauna jedan je od najstarijih oblika opuštanja i čišćenja tijela. Posjet turskoj sauni poboljšava cirkulaciju, otvara pore te čisti kožu pa ona postaje mladolika, nježna i glatka. Temperatura u turskoj sauni kreće se između 45 i 55 Celzijevih stupnjeva, a relativna vlažnost sve do 100%. Visoka vlažnost u turskoj sauni i udisanje mirisa prirodnih eteričnih ulja pozitivno utječe na disanje. Parna sauna vašem tijelu donosi novu svježinu i tako oslobađa vaš duh da ga preplavi osjećaj beskonačne harmonije. Sa svojim tonificirajućim i relaksirajućim svojstvima, parna ili turska sauna jedna je od boljih metoda u borbi protiv stresa kojemu smo svakodnevno izloženi. Parna sauna raj je za tijelo i dušu, osigurava relaksaciju i osjećaj ugode, posebice nakon stresna i naporna dana. Korištenje parne saune posebno se preporučuje osobama koje pate od nesanice, loše cirkulacije, suhe i oštećene kože, mišićne napetosti, reumatskih tegoba, bronhitisa.
Spa centar Čardaci Vitez
Finska sauna je tradicionalan oblik znojenja radi održavanja zdravlja koji se, ne samo u Finskoj i ostalim sjevernim zemljama, nego i svugdje u svijetu, prakticira već stoljećima. Zrak u sauni je vruć i suh. Temperatura zraka se kreće između 85 i 90°C (pri dnu kabine iznosi oko 40°C, a na vrhu doseže i 100°C). Djelovanje vrućeg zraka samo po sebi, jednako kao i izmjena vrućeg i hladnog zraka, blagotvorno je za zdravlje. Sauna tako potiče rad krvotoka i potpomaže prokrvljenost kože, zglobova i unutarnjih organa, čisti pore, jača i učvršćuje kožu. Kao zanimljivost možemo dodati da Finci nakon obilnog znojenja u sauni ravnotežu postižu obilnim pijenjem – obično piva i sokova.
Spa centar Čardaci Vitez
Djelovanje vrućeg zraka samo po sebi, jednako kao i izmjena vrućeg i hladnog zraka, blagotvorno je za zdravlje. Sauna tako potiče rad krvotoka i potpomaže prokrvljenost kože, zglobova i unutarnjih organa, čisti pore, jača i učvršćuje kožu. Kao zanimljivost možemo dodati da Finci nakon obilnog znojenja u sauni ravnotežu postižu obilnim pijenjem – obično piva i sokova.
Spa centar Čardaci Vitez
Osjećaj poput onoga kao da je vrijeme stalo preplavit će vas i dovoljno će vam biti samo nekoliko sati kako biste probudili poletnost i životni elan potreban za povratak u ritam svakodnevice. Bili sami ili u Vama omiljenom društvu, boravak u Spa centru „Čardaci“ garantira uživanje i osvježenje svih čula.
Spa centar Čardaci Vitez
Spa centar “Čardaci”
Spa centar Čardaci Vitez
Spa centar “Čardaci”
Spa centar Čardaci Vitez
Spa centar “Čardaci”

Radno vrijeme Spa centra “Čardaci” je od 10 do 22h.
Više informacija potražite na Facebook stranici Etno sela “Čardaci” ili na email [email protected]

ETNO SELO ČARDACI
RECEPCIJA
Tel: +387 30 718-718
Fax: +387 30 710-518
Email: [email protected]

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

Što se stvarno događa kada progutate gumu za žvakanje?

Vlada ŽSB SBŽ

Vlada ŽSB riješila probleme sindikata i pri tome još uštedjela