Ulaz u Busovaču bez javne rasvjete (FOTO)

0
143
Iako su okolne ulice, sela i zaseoci osvijetljeni i imaju javnu rasvjetu, ulaz u grad Busovaču iz pravca Kaonika u mjestu Gudelj istu nema već godinama.

Naime, u Ulici Nikole Šubića Zrinskog, od Gudelja pa sve do benzinske crpke Hifa (nekadašnja Čago), u ukupnoj dužini od 500 metara, javna rasvjeta ne postoji. Problem je to prije svega za naše najmlađe sugrađanke i sugrađane koji svakodnevno idu na treninge i druge ljetne aktivnosti (na jesen u školu), a potom i za one odrasle koji tijekom toplih ljetnih dana limeni ljubimac ne koriste tijekom večeri kada se odluče za šetnju i druženje.

Od mještana koji žive u ovoj ulici smo čuli da je bez ručne svjetiljke vidljivost jako loša budući da se cesta nalazi uz brdo te da je uz cestu mnogo borova koji stvaraju dodatne probleme.

Nadamo se da će Općina Busovača prepoznati ovaj problem mještana te ga riješiti na zadovoljstvo onih koji dolje žive te svih drugih koji šetaju ovim putem… Riječ je o samo 500 metara dužine puta koja nije osvijetljena, a spomenuta lokacija od centra grada udaljena je cca 800 metara.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.