Ugledni gospodarstvenik pastiru napravio kuću

0
180
Drago Vuković iz Potkraja kod Turbeta, kojega prijatelji od milja zovu još i Božijak napravio je neobičan potez.

Za svoga pastira Dževada Đulana izgradio je lijepu kuću tako da Dževad više neće noćivati u prikolici nego u pravom apartmanu s kupaonicom, grijanjem, dnevnim boravkom, frižiderom, perilicom rublja i drugim kućanskim aparatima, piše Flash.ba. Jučer je bilo svečano otvorenje objekta, a na zabavi koja je okupila ne samo stočare nego i Dragine poslovne prijatelje bilo je veselo.

“Ovo je moj najsretniji dan u životu. Dobio sam na korištenje pravu “bosansku vilu” opremljenu sa svim potrebnim uređajima. Mogu se kao čovjek okupati nakon što namirim stoku u štali. Prezadovoljan sam i zahvalan svome direktoru Draganu koji me osigurao kao svoga radnika”, vidno uzbuđen izjavio je Dževad Đulan iz Zenice.

Poznati poduzetnik Drago Vuković o ovom neobičnom potezu za bh. prilike kaže:

“Iako sam u početku posao s ovcama shvatio kao hobi, danas je to preraslo u biznis od kojega se može dobro živjeti. Kada sam vidio da Dževad odlično obavlja posao odlučio sam za njega izgraditi suvremenu kuću sa svim uređajima. On brine o 350 ovaca vrlo dobro i zašto ne bi imao uvjete dostojne čovjeka. Farma je među najsuvremenijim u regiji tako da danas ovčar i nije teško biti iako mnogi bježe od ovoga zanimanja“, izjavio je za Flash.ba Drago Vukuvić.