spot_img
Subota, 23 rujna, 2023
spot_img
NaslovnicaBIHUdruga poljoprivrednika "Naše vrijednosti" oduševila manifestacijom "Raposodija ljetnih okusa" u Gučoj Gori...

Udruga poljoprivrednika “Naše vrijednosti” oduševila manifestacijom “Raposodija ljetnih okusa” u Gučoj Gori (FOTO)

U subotu, 19. kolovoza 2023. godine, Udruga poljoprivrednika “Naše vrijednosti” uspješno je organizirala gastro manifestaciju nazvanu “Raposodija ljetnih okusa”.

Ovaj inspirativni događaj odvio se u slikovitom okruženju Guče Gore, općine Travnik, te je okupio mnogobrojne posjetitelje koji su imali priliku uživati u jedinstvenoj gastronomskoj ponudi.

Posjetiteljima manifestacije omogućeno je da istraže i okuse bogatstvo hrane i pića pripremljenih od svježih namirnica uzgojenih u prirodnom okruženju, uključujući vrtove, voćnjake, livade i njive Guče Gore. Ovaj prekrasan kraj, poznat po svojim poljoprivrednim resursima, još je jednom bio predstavljen na iznimno sugestivan način.

Glavno središte manifestacije bio je prostor “Kušaonice”, smješten uz samostan Sv. Franje u Gučoj Gori. Ovaj objekt, trenutno u izgradnji, posvećen je promociji bogatog gučanskog kulturnog naslijeđa, obuhvaćajući sve od folklora i lokalnog nogometnog kluba do gastronomske ponude koja ima svrhu upoznavanja javnosti s Gučom Gorom i svim njenim čarima.

Zahvaljujući suradnji s Ljiljanom Marković, ponosnom gučogorkom i čitateljicom grad-busovaca.com portala, imamo priliku dijeliti očaravajuće fotografije s ovog događaja.

Udruga poljoprivrednika “Naše vrijednosti” uspješno je ostvarila svoju misiju povezivanja ljudi s prirodnim izvorima hrane te je potvrdila svoju predanost promicanju lokalne poljoprivrede i kulturnog naslijeđa. Manifestacija “Raposodija ljetnih okusa” zasigurno će ostati u sjećanjima kao jedno od nezaboravnih događanja koja su oživjela dušu Guče Gore.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti