U Vitezu gostuje Stand up komedija “J☆bi ga”, karte puštene u prodaju

Sa ponosom predstavljamo poznatog stand up komičara i još poznatiju radijsku i televizijsku zvijezdu, Darka Mitrovića, kreatora i bivšeg voditelja Mentalnog razgibavanja, koji će za vas izvesti svoju novu urnebesnu stand up komediju na nogama pod nazivom – J*bi ga!

Stand up komedija gostuje u Vitezu u nedjelju 19.03.2023.godine s početkom u 20 sati u kongresnoj dvorani Franšiznog centra u Vitezu. Ulaznice za ovu nevjerovatnu stand up komediju od danas potražite na recepciji hotela Central u Vitezu po cijeni od 15 KM.

Kronični kritičar društva, neumorni borac protiv nepravde, hipohondar, cinik, ljubitelj crno-bijelih filmova, i filozof današnjice, svoj humor koristi kao ubojito oružje. Nasmijte se do suza njegovom prepoznatljivom humoru koji reže, obiluje sarkazmom ali pogadja suštinu.

Darko obećava srećnu završnicu i smijeh punih 90 minuta.

Zavirite na trenutak u glavu Darka Mitrovića koji će potpuno ogoliti svoj život i natjerati vas da ga zavolite makar onoliko koliko ga mi volimo. Njega jednostavno ne smijete propustiti…Trk po kartu i vidimo se u Vitezu, 19.03.u Franšiznom centru s početkom u 20 sati.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

Tražite posao? Potreban konobar, plaća 1000 KM!

Josip Čakić Biba ima novi klub!