Nedjelja, 16 svibnja, 2021

U Travniku održana 74. sjednica Vlade Županije Središnja Bosna

Pročitajte i ovo

Tim hrvatskog profesora otkrio slabu točku koronavirusa

Tim profesora Nenada Bana sa švicarskog Tehničkog sveučilišta otkrio je slabu točku virusa SARS-CoV-2, a rezultati istraživanja bit će...

Predana peticija za otkazivanje Olimpijskih igara

Peticija za otkazivanje Olimpijskih igara u Tokiju sa 351.000 potpisa predana je danas guverneru glavnog grada Јapana, a na...

VIDEO: Riječ na riječ / Bojan Domić

https://www.youtube.com/watch?v=Eg0sCfiaIWw
Bajram Šerif Mubarek Olsun žele vam:

 

Na samom početku sjednice jednoglasno je usvojen Dnevni red.  

Usvojeni su sljedeći izvještaji: Izvještaj o radu svih ministarstava u protekloj 2020. godini, Izvještaj Županijske uprave za branitelje, Županijske uprave za Civilnu zaštitu ŽSB, Županijske uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove ŽSB, Izvještaj Županijskog zavoda za urbanizam ŽSB, Županijskog arhiva ŽSB, Županijskog ravnateljstva za ceste ŽSB. Vlada ŽSB usvojila je i izvješća stručnih službi, ureda i kabineta kroz 2020. godinu.

Vlada je izdvojila sredstva Crvenom križu ŽSB za nabavku markica za svoje članove, u ukupnom iznosu od 20.000,00 KM. Vlada je dala suglasnost za potpisivanje Memoranduma razumijevanja između Vlade ŽSB i UNDP-a u Bosni i Hercegovini.

Usvojeni su planovi javnih nabavki za škole u ŽSB za 2021. godinu, Plan središnjih nabavki za 2021. godinu, Plan javnih nabavki za potrebe Ureda za 2021. godinu, te također Plan javnih nabavki za potrebe MUP-a ŽSB.

Na današnjoj sjednici usvojeno je i Izvješće o utrošku doniranih sredstava iz oblasti civilne zaštite koji su dostavili Općine Vitez, Fojnica i Novi Travnik te Crvenu križ ŽSB.

- Advertisement -

Vlada ŽSB donijela je odluku o raspodjeli zaštitne opreme koju će dobiti domovi zdravlja u svim općinama u ŽSB, sve bolnice u ŽSB, kao i Zavod za javno zdravstvo ŽSB.

 

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

- Marketing -

Posljednje objavljeno

Pogodak Čakića u sudačkoj nadoknadi protiv Igmana (FOTO/VIDEO)

Jučer je odigran dio utakmica 26. kola Prve lige FBiH. Pravu ludnicu vidjeli smo u duelu Jedinstva i Igmana. Gosti...
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo