U novu sezonu s novom sportskom opremom

Po ugledu na poznat(ij)e klubove, viteški je premijerligaš u nedjelju priredio predstavljanje momčadi za novu natjecateljsku sezonu i opremu poznatog španjolskog proizvođača „Joma“ u kojoj će u narednoj sezoni nastupati.

Lijepo i dobro osmišljeno predstavljanje održano je u nedjelju u kasne poslijepodnevne sate na sportsko-rekreacijskom centru „Ribica“, što je izazvalo zanimanje velikog broja prisutnih gostiju iz Viteza, susjednih pa i drugih srednjobosanskih općina.

Upriličen je prigodan program, svaki od nogometaša je pojedinačno predstavljen, a gledatelji, sretni ili nogometno-žonglerski potkovani bili su u prilici dobiti orginalne dresove nogometaša Viteza, nogometne lopte…, te se fotografirati za uspomenu s popularnim nogometašima.

Brojni kupači koji su se s velikim zanimanjem uključili u ovu zanimljivu promociju bili su pozitivno iznenađeni, neki, rekli bismo, i oduševljeni, a moglo se i čuti kako ovakvo predstavljanje momčadi i sportske opreme u kojoj će u narednoj sezoni nastupati, još nije viđena na srednjobosanskom pa i na širem području. A to su i razlozi da su nogometaši Viteza ovaj put, izvan nogometnog terena, srdačno, čak i s burnim odobravanjem pozdravljani od prisutnih.

„Ideja je bila, uvjereni smo i uspješno ostvarena, uz klasično predstavljanje igrača i opreme, naših stalnih i povremenih sponzora, popularizirati naše nogometaše, naš klub, te ujedno potencirati dva brenda – sve popularniji NK Vitez i već odavno popularni i daleko poznati sportsko-rekreacijski centar „Ribica“ i Etno selo „Čardaci“, kazao je glasnogovornik NK Viteza, Ivan Sajević.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

Dalibor Miloš izabran za predsjednika Košarkaškog saveza Herceg Bosne

Ecos Romari pobjednik FIBA 3×3 streetball turnira u Novom Travniku