Ponedjeljak, 3 listopada, 2022

U Busovači promovirani filmovi zimskih rekreacijskih centara iz Srednjobosanske županije

Pročitajte i ovo

U kino dvorani “Theatre” Napretkova doma u Busovači, 24. studenog 2015. godine, promovirano je sedam turističkih filmova zimskih rekreacijskih centara naše županije.

Tako su promovirana skijališta na Pridolcima i Busovačkoj planini – Busovača, na Vranici – Fojnica, na Rostovu – Bugojno, na Raduši – Gornji Vakuf – Uskoplje, na Ranču – Jajce i na Vlašiću – Travnik.

Ovoj promociji uz delegate Skupštine Turističke zajednice SBŽ-a, prisustvovali su Tahir Lendo, premijer Županije sa svojim suradnicima, te načelnici općina SBŽ-a, kao i predstavnici zimsko rekreacijskih centara. Promociju je posjetila i Mirjana Plavčić, predsjedateljica Općinskog vijeća Busovača.

Posjetitelji i gosti istakli su pohvale na pripremljene i prikazane filmove, kao i opće ocjene da naša Županija ima vrlo kvalitetnu turističku ponudu ne samo u oblasti zimskog turizma nego i u drugim oblastima, ove perspektivne grane i razvojne šanse gospodarskog aspekta.

Turistička zajednica planira učiniti dodatne korake u promociji i afirmaciji zimskih skijališta, a u isto vrijeme najavljeno je za 18. prosinac, na Vlašiću otvaranje nastupajuće zimske sezone, događaj za koji vlada veliko interesiranje u Bosni i Hercegovini.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

MILIJUNI UBIJENIH PTICA Najgora kriza s ptičjom gripom u Europi

Europa je ove godine doživjela najgoru krizu ptičje gripe ikad, tokom koje je skoro 50 milijuna ubijenih živinara. Postojanost...
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

- Marketing -

Pročitajte i ovo