U Busovači promovirani filmovi zimskih rekreacijskih centara iz Srednjobosanske županije

U kino dvorani “Theatre” Napretkova doma u Busovači, 24. studenog 2015. godine, promovirano je sedam turističkih filmova zimskih rekreacijskih centara naše županije.

Tako su promovirana skijališta na Pridolcima i Busovačkoj planini – Busovača, na Vranici – Fojnica, na Rostovu – Bugojno, na Raduši – Gornji Vakuf – Uskoplje, na Ranču – Jajce i na Vlašiću – Travnik.

Ovoj promociji uz delegate Skupštine Turističke zajednice SBŽ-a, prisustvovali su Tahir Lendo, premijer Županije sa svojim suradnicima, te načelnici općina SBŽ-a, kao i predstavnici zimsko rekreacijskih centara. Promociju je posjetila i Mirjana Plavčić, predsjedateljica Općinskog vijeća Busovača.

Posjetitelji i gosti istakli su pohvale na pripremljene i prikazane filmove, kao i opće ocjene da naša Županija ima vrlo kvalitetnu turističku ponudu ne samo u oblasti zimskog turizma nego i u drugim oblastima, ove perspektivne grane i razvojne šanse gospodarskog aspekta.

Turistička zajednica planira učiniti dodatne korake u promociji i afirmaciji zimskih skijališta, a u isto vrijeme najavljeno je za 18. prosinac, na Vlašiću otvaranje nastupajuće zimske sezone, događaj za koji vlada veliko interesiranje u Bosni i Hercegovini.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

Mirko Cro Cop Filipović

Mirko je suspendiran na dvije godine, priznanje mu pomoglo

Fra Janko Ljubos

Fra Janko Ljubos: Duboki su korijeni bh. državnosti, ne smijemo ih zanemariti