Subota, 1 listopada, 2022

U Bugojnu planirana izgradnja tvornice za fla­širanje vode

Pročitajte i ovo

Ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Srednjobosanskog kantona raspisalo je javni konkurs za prikupljanje ponuda za dodjelu koncesije za istraživanje, eksploataciju, preradu i flaširanje i prodaju na tržištu pitke vode s izvorišta Husića Vrelo, oko 6 km udaljenosti od gradske zone općine Bugojno.

Prethodna vodna suglasnost se daje za ukupnu površinu istražnog prostora od oko 5.500 m2, na kojoj je planirana izgradnja tvornice za fla­širanje pitke vode (P-600 m2), s pratećim objektima.

Start komercijalnog pogona treba biti 36 mjeseci od potpisa ugovora za koncesiju.

Kako se navodi u konkursu, koncesija će se dodijeliti prema D.B.O.T. sustavu (Desing, Build, Operate, Transfer – Projektuj, Izgradi, Operiraj, Prenesi) na razdoblje ne duže od 30 godina. Prema tome, trajanje razdoblja koncesije će biti određeno ugovorom o koncesiji.

Nadmetanje će biti provedeno kao javno konkurentsko natjecanje, i otvoreno je pod istim uvjetima, svim domaćim i stranim ponuđačima.

Rok za podnošenje ponude je 30 dana od dana objavljivanja konkursa.

Akta.ba

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Firma iz BiH radnicima nudi plaću do 2500 KM. Je li to dovoljno?

Radničke plaće u Bosni i Hercegovini u posljednje vrijeme su u porastu, ne zahvaljujući naporima vlasti već nedostatku radne...
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

- Marketing -

Pročitajte i ovo