Travnik: Vijećnici raspravljali o izgradnji vodovoda Plava voda

Na 31. sjednici Općinskog vijeća Travnik razmatrano je osam točaka dnevnog reda, a najviše se razgovaralo o projektu Plava voda koji bi trebao biti završen u narednom razdoblju…

Vlada Federacije BiH podržala je inicijativu da kreditnim zaduženjem kod Razvojne banke Vijeća Europe (CEB) bude osigurano 11.000.000 eura za realizaciju Projekta “Izgradnja regionalnog vodovoda Plava voda”. Krajnji dužnici po ovom kreditnom zaduženju su Srednjobosanski i Zeničko-dobojska županija.

Na sjednici je usvojeno Izvješće o izvršenju Proračuna Općine Travnik za prvi šest mjeseci ove godine. Razmatrano je Izvješće o utrošku proračunske rezerve za prvih šest mjeseci. Prema riječima predsjedavajućeg Grganovića, ostvaren je suficit u iznosu oko 700 000 KM, prenosi kanal6.ba.

Kada su u pitanju ostale točke, donesena je odluka o taksi stajalištima na području općine Travnik, a usvojena su i izvješća o radu JP Regionalni vodovod „Plava voda“ , JKP „Trebišnjica“ d.o.o. Travnik – Nova Bila i PD „Vlašić“ d.o.o. Travnik. Na dnevnom redu je bilo i izvješće o radu JU Centar za kulturu Općine Travnik, ali on nije usvojen.

HMS

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

Škola vas pozdravlja

Ove godine 2200 prvašića u Srednjobosanskoj županiji

Sedamnaest osvita - Ivan Volić

Održana promocija zbirke pjesama Sedamnaest osvita autora Ivana Volića