Travnik: Obilježen blagdan Sv. Mihovila, zaštitnika policije i patrona župe Ovčarevo

Svetkovina triju Arkanđela Mihaela, Gabrijela i Rafaela danas je proslavljena u župi Ovčarevo. Više stotina župljana župe Ovčarevo i vjernika Lašvanske doline nazočilo je svečanom misnom slavlju u crkvi svetog Mihovila u Ovčarevu.

“Okrenite se pravim životnim vrijednostima okanite se pakosti i đavolskih zasjeda, obranite se od sotone i zla budite zaklon nemoćnim i slabim. Budite ljudi od dijela, a ne velikih riječi” rekao je u pripovjedi fra. Filip Karadža na svečanom misnom slavlju.

Uoči misnog slavlja održana je tradicionalna procesija kroz crkveno dvorište u kojoj su službenici ministarstva unutarnjih poslova ŽSB nosili sliku svoga zaštitnika.

Svečanom misnom slavlju nazočilo je i izaslanstvo HDZ BiH ŽSB predvođeno predsjednikom HDZ BiH ŽSB i ministrom zdravstva i socijalne politike ŽSB Nikolom Grubešić, u izaslanstvu su bili i ministri imenovani na prijedlog HDZ BiH Feliks Vidović, Katica Čerkez, Jozo Budeš, te predsjedateljica Doma naroda parlamenta F BiH Lidija Bradara.

Dok je općinsko izaslanstvo predvodio Bojan Domić predsjednik OO HDZ BiH Travnik, a u izaslanstvu hrvatskih političkih predstavnika Travnika bili su i Niko Grganović, predsjedatelj OV Travnik i Vlatka Lukić predsjednica Kluba vijećnika HDZ BiH Travnik.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

Struja skuplja za 700.000 bogatijih kućanstava, a za 100.000 siromašnijih jeftinija

Gastro sajam Kreševo

Gastro sajam u Deževicama