Utorak, 5 srpnja, 2022

Travnik: Obilježen blagdan Sv. Mihovila, zaštitnika policije i patrona župe Ovčarevo

Pročitajte i ovo

Svetkovina triju Arkanđela Mihaela, Gabrijela i Rafaela danas je proslavljena u župi Ovčarevo. Više stotina župljana župe Ovčarevo i vjernika Lašvanske doline nazočilo je svečanom misnom slavlju u crkvi svetog Mihovila u Ovčarevu.

“Okrenite se pravim životnim vrijednostima okanite se pakosti i đavolskih zasjeda, obranite se od sotone i zla budite zaklon nemoćnim i slabim. Budite ljudi od dijela, a ne velikih riječi” rekao je u pripovjedi fra. Filip Karadža na svečanom misnom slavlju.

Uoči misnog slavlja održana je tradicionalna procesija kroz crkveno dvorište u kojoj su službenici ministarstva unutarnjih poslova ŽSB nosili sliku svoga zaštitnika.

Svečanom misnom slavlju nazočilo je i izaslanstvo HDZ BiH ŽSB predvođeno predsjednikom HDZ BiH ŽSB i ministrom zdravstva i socijalne politike ŽSB Nikolom Grubešić, u izaslanstvu su bili i ministri imenovani na prijedlog HDZ BiH Feliks Vidović, Katica Čerkez, Jozo Budeš, te predsjedateljica Doma naroda parlamenta F BiH Lidija Bradara.

Dok je općinsko izaslanstvo predvodio Bojan Domić predsjednik OO HDZ BiH Travnik, a u izaslanstvu hrvatskih političkih predstavnika Travnika bili su i Niko Grganović, predsjedatelj OV Travnik i Vlatka Lukić predsjednica Kluba vijećnika HDZ BiH Travnik.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Tražite posao? FIS Vitez zapošljava

Poduzeće FIS d.o.o. Vitez raspisalo je oglas za prijem radnika na poziciju - Voditelj transporta (m/ž) Pored zakonom propisanih uvjeta...
- Marketing -
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo