Subota, 3 prosinca, 2022

TRAGEDIJA U BUSOVAČI: U nekoliko trenutaka obitelj Ivana Martinovića ostala bez obiteljske kuće

Pročitajte i ovo

U ponedjeljak, 3. kolovoza 2015., za vrijeme olujnog nevremena uslijed udara groma obitelj Ivana Martinovića iz sela Kupres, općina Busovača, ostala je bez obiteljske kuće.

Ivan Martinović rođen je 1963. godine i živi u selu Kupres u Busovači. Bio je uposlenik poduzeća “Vatrostalna” d.o.o. Busovača. a trenutno je neuposlen i prijavljen u Službi za zapošljavanje Općine Busovača. Živi sa suprugom i troje djece, od kojih dvoje pohađa osnovnu školu. Obitelj izdržava od poljoprivrede, tj. baveći se uzgojem i prodajom ovaca i koza.

Izvor: Radio Busovača / Foto: Radio Busovača

3. kolovoza 2015. za vrijeme olujnog nevremena u njegovu kuću je udario grom uslijed čega je kuća potpuno izgorjela. Na sreću, u kući nije bio nitko te se nije dogodila veća tragedija. Obitelj je trenutno smještena u iznajmljenoj kući (od rođaka) u Tisovcu.

Obnovu, odnosno izgradnju kuće ne možete početi jer nema financijskih i materijalnih sredstava. Stoga, mjesna zajednica Ivančica odlučila je da pokrene projekt prikupljanja pomoći za izgradnju Ivanove obiteljske kuće.

Ovom prilikom vodstvo mjesne zajednice Ivančica moli sva poduzeća i pojedince s područja općine Busovača da daruju građevinski materijal (ili novčana sredstva) kako bi radovi na izgradnji kuće što prije počeli.

Radi hitnosti, koristit će se račun MZ Ivančica (161055003150006) s naznakom “Za Ivana Martinovića”.

Kontakt osoba: Zoran Smoljo – 063-811/909

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Švicarska slavila u ludoj utakmici, Srbija ispala sa Svjetskog prvenstva

Nogometaši Švicarske svladali su Srbiju s 3-2 (2-2) i kao drugoplasirana reprezentacija skupine G pridružili su se u osmini...
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

- Marketing -

Pročitajte i ovo