TRAGEDIJA U BUSOVAČI: U nekoliko trenutaka obitelj Ivana Martinovića ostala bez obiteljske kuće

U ponedjeljak, 3. kolovoza 2015., za vrijeme olujnog nevremena uslijed udara groma obitelj Ivana Martinovića iz sela Kupres, općina Busovača, ostala je bez obiteljske kuće.

Ivan Martinović rođen je 1963. godine i živi u selu Kupres u Busovači. Bio je uposlenik poduzeća “Vatrostalna” d.o.o. Busovača. a trenutno je neuposlen i prijavljen u Službi za zapošljavanje Općine Busovača. Živi sa suprugom i troje djece, od kojih dvoje pohađa osnovnu školu. Obitelj izdržava od poljoprivrede, tj. baveći se uzgojem i prodajom ovaca i koza.

Izvor: Radio Busovača / Foto: Radio Busovača

3. kolovoza 2015. za vrijeme olujnog nevremena u njegovu kuću je udario grom uslijed čega je kuća potpuno izgorjela. Na sreću, u kući nije bio nitko te se nije dogodila veća tragedija. Obitelj je trenutno smještena u iznajmljenoj kući (od rođaka) u Tisovcu.

Obnovu, odnosno izgradnju kuće ne možete početi jer nema financijskih i materijalnih sredstava. Stoga, mjesna zajednica Ivančica odlučila je da pokrene projekt prikupljanja pomoći za izgradnju Ivanove obiteljske kuće.

Ovom prilikom vodstvo mjesne zajednice Ivančica moli sva poduzeća i pojedince s područja općine Busovača da daruju građevinski materijal (ili novčana sredstva) kako bi radovi na izgradnji kuće što prije počeli.

Radi hitnosti, koristit će se račun MZ Ivančica (161055003150006) s naznakom “Za Ivana Martinovića”.

Kontakt osoba: Zoran Smoljo – 063-811/909

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ukraden VW “Passat”

Beer Bar Busovača

Beer Bar Busovača u finalu malonogometnog turnira “Podastinje 2015”