Petak, 2 prosinca, 2022

Thompson prolazi teške trenutke, pozvao je na molitvu za ozdravljenje svog 17-godišnjeg sina

Pročitajte i ovo

Njegov sin, 17-godišnji Ante Mihael Perković, u srpnju je završio u bolnici

Marko Perković Thompson na službenom profilu na Facebooku objavio je poziv na molitvu za ozdravljenje njegova sina Ante Mihaela Perkovića.

Naime, njegov sin, 17-godišnji Ante Mihael Perković, u srpnju je završio u bolnici. Obitelj Perković i dalje prolazi kroz teške trenutke, a navodno se već mjesecima diljem Hrvatske moli za ozdravljenje mladića.

“Poziv na molitvu za Antu Mihaela Perković (17 god.), sina pjevača Marka Perkovića Thompsona. Pozivamo sve članove i prijatelje Zaklade biskupa Josipa Langa da se mole za ozdravljenje teško oboljelog Ante Mihaela Perković, sina Marka Perkovića Thompsona, dobročinitelja Zaklade biskup Josip Lang.

‘Molite, i dat će vam se! Tražite, i naći ćete! Kucajte, i otvorit će vam se!’ (Mt 7,7), poručio nam je sam Isus Krist, naš Spasitelj i Otkupitelj.

Uvjereni u ove Isusove riječi, molimo dobrog Boga, našeg Svemogućeg Oca Nebeskog da vrati potpuno zdravlje mladom Anti Mihaelu i svima koji su u sličnoj situaciji kad se bore za vlastiti život.

‘Mnogo može žarka molitva pravednikova’ (Jak S,16), uči nas sv. Jakov apostol. Uvjereni u tu istinu, budimo ustrajni i revni u svojim vapajima, molitvama i postovima Bogu da pomogne mladom Anti Mihaelu i svima drugima koji teško trpe.

Naše će molitve pomoći i nama samima da još više povjerujemo kako nas nije ostavio Bog!” stoji u objavi, koju potpisuje pater Mijo Nikić.

Objavi je priložena i molitva za ozdravljenje.

Osim sina Ante, Marko i njegova supruga Sandra Perković imaju još blizanke Katarinu i Cvitu, sina Petra Šimuna i kćer Divu Mariju.

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Lidija Bradara prijedlog za predsjednicu Federacije BiH

Danas je u Domu HDZ-a BiH u Mostaru održana 39. sjednica Predsjedništva HDZ-a BiH, gdje je razgovarano o aktualnoj...
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

- Marketing -

Pročitajte i ovo