Svečanom sjednicom obilježena 38. obljetnica postojanja Sveučilišta u Mostaru

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara nazočio je svečanoj sjednici Senata Sveučilišta u Mostaru, održanoj 4. prosinca 2015. godine u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače u Mostaru, prigodom obilježavanja 38. obljetnice postojanja Sveučilišta u Mostaru.

Nazočnima se obratila rektorica Sveučilišta u Mostaru prof.dr.sc. Ljerka Ostojić.

„Sveučilište u Mostaru je duša, život i perspektiva ovog grada, ali i šire zajednice. Ovim ne izražavam samo svoje duboko uvjerenje, nego ističem činjenicu gledajući u budućnost, a pod njom podrazumijevam više od 14 000 mladih i kreativnih ljudi koji su ovom Sveučilištu dali povjerenje i zajedno s njim stvaraju svoju i našu budućnost. Naša su obveza i odgovornost, stoga, obrazovati mlade ljude, koji imaju nove ideje za sljedećih deset, dvadeset i puno više godina. Na tom tragu, vrijedi istaknuti da smo jučer promovirali 33 doktora znanosti, koji ne samo da oplemenjuju našu akademsku zajednicu, nego postaju naše uzdanice u njezinu daljnjem razvoju“, kazala je rektorica Ostojić.

U sklopu svečanosti, Sveučilište u Mostaru dodijelilo je Rektorove nagrade studentima koji su svojim individualnim i skupnim postignućima jasno oslikali potencijal Sveučilišta u Mostaru.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

Tečaj Njemačkog jezika u Vitezu

Tečaj njemačkog jezika

MACA KOJA JE SPASILA BOŽIĆ: Pravi smisao blagdana je – dijeljenje [VIDEO]