Srijeda, 28 rujna, 2022

Svečanom sjednicom obilježena 38. obljetnica postojanja Sveučilišta u Mostaru

Pročitajte i ovo

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara nazočio je svečanoj sjednici Senata Sveučilišta u Mostaru, održanoj 4. prosinca 2015. godine u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače u Mostaru, prigodom obilježavanja 38. obljetnice postojanja Sveučilišta u Mostaru.

Nazočnima se obratila rektorica Sveučilišta u Mostaru prof.dr.sc. Ljerka Ostojić.

„Sveučilište u Mostaru je duša, život i perspektiva ovog grada, ali i šire zajednice. Ovim ne izražavam samo svoje duboko uvjerenje, nego ističem činjenicu gledajući u budućnost, a pod njom podrazumijevam više od 14 000 mladih i kreativnih ljudi koji su ovom Sveučilištu dali povjerenje i zajedno s njim stvaraju svoju i našu budućnost. Naša su obveza i odgovornost, stoga, obrazovati mlade ljude, koji imaju nove ideje za sljedećih deset, dvadeset i puno više godina. Na tom tragu, vrijedi istaknuti da smo jučer promovirali 33 doktora znanosti, koji ne samo da oplemenjuju našu akademsku zajednicu, nego postaju naše uzdanice u njezinu daljnjem razvoju“, kazala je rektorica Ostojić.

U sklopu svečanosti, Sveučilište u Mostaru dodijelilo je Rektorove nagrade studentima koji su svojim individualnim i skupnim postignućima jasno oslikali potencijal Sveučilišta u Mostaru.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
spot_img

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

spot_img

Posljednje objavljeno

Preko nove aplikacije možete zatražiti izdavanje putovnice, vozačke ili osobne

MUP i AKD pozivaju građane da instaliraju Certiliu za lakši pristup e-uslugama Ministarstvo unutarnjih poslova i Agencija za komercijalnu djelatnost...
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

- Marketing -

Pročitajte i ovo