- Marketing -
Četvrtak, 23 rujna, 2021
- Marketing -

Sutra u Busovači treća ljetna radionica za djecu

Pročitajte i ovo

VIDEO: Ne smiju i ne mogu se donositi odluke bez predstavnika jednoga naroda

Zadnji put kada su sjednice Parlamenta održavane bez jednoga naroda u BiH se dogodio krvavi rat. Sada opet imamo...

Najveće stablo na svijetu umotano u deke otporne na vatru

Vatrogasci su u deku otpornu na vatru zamotali bazu najvećeg stabla na svijetu pokušavajući spasiti slavni gaj gigantskih sekvoja...

Primanje u postulaturu Bosne Srebrene

U petak, 17. rujna, u crkvi Sv. Bonaventure u Visokom, u postulaturu Franjevačke provincije Sv. Križa Bosne Srebrene primljena...
U organizaciji udruge UZOR iz Busovače i HUM-a u Središnjoj Bosni, prošlu je nedjelju u Busovači održana druga u nizu ljetnih radionica za djecu. Već sutra (18. 7.) na rasporedu je nova ljetna radionica i prilika da vaši mališani nauče nešto više o rodnim stereotipima, kao poznatoj i važnoj temi u društvu (starija grupa). Na trećoj radionici, koja je predviđena za mlađu djecu, mališani će imati priliku naučiti nešto više o pravilima u prometu.

Radionica za starije (od 7 do 10 godina) počinje u 12 sati te završava u 15 sati. Treća radionica, namijenjena mlađoj djeci (od 3 do 6 godina) počinje u 16 i završava u 19 sati. Radionice se održavaju u prostorijama udruge UZOR na adresi Branitelja domovine b.b. (do gradskog parka).

Cilj radionica jest predstaviti djeci obogaćen i zanimljiv sadržaj na uistinu kreativan način. Uz vježbanje i razvoj društvenih i komunikacijskih vještina kod djece, posebna pažnja će se posvetiti na razvoj i poticanje kreativnosti i kritičkog mišljenja, poticanje na suradnju, međusobno upoznavanje, igranje i druženje.

“Na prvoj radionici za djecu uzrasta od 7 do 10 godina, koja će se realizirati u terminu od 12:00 do 15:00 sati tema će biti rodni stereotipi. Ovu temu, itekako poznatu i važnu u našem društvu, djeci ćemo približiti kroz uzrastu prilagođene i zabavne aktivnosti, a to su asocijacije, razgovor o omiljenim likovima iz crtića, knjiga, filmova i slično, aktivnost koju smo nazvali “Karakteristike” i aktivnost nazvanu “Poželjnometar”.

Druga radionica namijenjena je djeci mlađeg uzrasta, od 3 do 6 godina, i održat će se u terminu od 16:00 do 19:00 sati. Tema ove radionice bit će pravila u prometu, gdje ćemo kroz slikovite prikaze na Power Point prezentaciji pogledati važna pravila i situacije koje valja izbjeći kada smo u prometu kao pješaci. Nakon prezentacije prijeći ćemo na izradu semafora bojeći svjetla odgovarajućim bojama, kao i na druge aktivnosti za vježbu fine motorike.”

Prijaviti se možete na broj telefona 063 908 035 ili putem Facebook i Instagram stranice udruge UZOR Busovača. (Kontakt osoba je Marija Čalić, voditeljica radionica).

- Advertisement -

Roditelje molimo da, ako odluče da njihovo dijete na ovaj način bude dio ovog projekta i zajedno s nama kroz igru i zanimljive aktivnosti uči i razvija svoje vještine, svoje povjerenje ukažu realizatorima radionica. Detaljnije informacije roditelji će dobiti prije početka radionice na spomenutoj lokaciji, kada će voditelji aktivnosti biti dostupni za sva pitanja i nejasnoće vezane za organizaciju, sadržaje i način realizacije.

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

FOTO DANA | Lijepo uređeno dvorište OŠ “Kaonik”

Fotografija dana danas je predivno uređeno dvorište osnovne škole "Kaonik".
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo