Četvrtak, 30 lipnja, 2022

Sutra u Busovači Javna rasprava o Nacrtu Strategije za mlade ŽSB

Pročitajte i ovo

U prostorijama Vijećnice općine Kreševo, predsjednica Radnog tima za izradu Strategije za mlade ŽSB i zastupnica Suzana Krišto uspješno je provela javna raspravu na Nacrt Strategije za mlade ŽSB, a za područja općina Kreševo, Kiseljak i Fojnica.

Predstavnici Vijeća mladih, općinskih vijeća, nevladinih organizacija te javnih ustanova i poduzeća su sudjelovali u javnoj raspravi sa konkretnim prijedlozima.
Javna rasprava se nastavlja diljem Središnje Bosne i to sljedećim rasporedom:

· Četvrtak, 5.5.2022. godine u 11:00 sati, u prostorijama Vijećnice općine Busovača, za područja općina Busovača i Vitez.

· Četvrtak, 5.5.2022. godine u 15:00 sati, u prostorijama Vijećnice općine Bugojno, za područja općina Bugojno, Donji Vakuf, Gornji Vakuf-Uskoplje, Jajce i Dobretiće.

· Petak, 6.5. 2022. godine u 11:00 sati u prostorijama Vijećnice općine Novi Travnik, za područja općina Novi Travnik i Travnik.

Pozivamo predstavnike javnih poduzeća i ustanova, zavoda, agencija, nevladinih organizacija i sve druge zainteresirane da se aktivno uključe u javnu raspravu, sa konkretnim prijedlozima i primjedbama u pisanom obliku na tekst Nacrta Strategije za mlade Županije Središnja Bosna kako bi Prijedlog Strategije bio sveobuhvatan i time osigurali sustavne mjere za poboljšanje statusa mladih u ŽSB.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

USVOJEN REBALANS PRORAČUNA ŽSB Povećanje od 34 milijuna KM

Danas je u Travniku održana 28. sjednica Sabora ŽSB. Zastupnici su raspravljali ukupno o devet točaka dnevnog reda, od...
- Marketing -
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo