Sudačka nadoknada po prvi put u Doboju

0
50
Petak je rezerviran za novo izdanje Nogokviza Sudačka nadoknada, no ovaj put grad je drugi. Po prvi put kvizaški obračun će se održati u Zeničko-dobojskom kantonu. Točnije, domaćin je Caffe “Gothic” u Doboju.

No, bez obzira na to što je kviz otišao na put – ne brinite. Doboj je u istoj vremenskoj zoni kao i gradovi u Središnjoj Bosni, te neće biti pomjeranja satnice. Kviz i večeras starta u 20 sati.

Već se doguralo do brojke 45, a vidjet ćemo kome će taj broj donijeti sreću. Spremno je 6 robno-novčanih nagrada, a sva ostala pravila neće se mijenjati. Prva tri mjesta bit će nagrađena kešom, sa 150, 70 i 30 KM. Tu su još i poklon bonovi za klađenje od Bet livea 4x20KM (ako imate sigurnu kvotu), besplatna uplata i gajba piva.

Dolazak su najavile tri standardne ekipe iz Središnje Bosne, neumorni Žepčaci šalju tri ekipe, a ostatak će biti popunjen domaćim ekipama. Bit će i više nego zanimljivo, pogotovo jer su domaće ekipe prava enigma i ne zna se kakve nogometne znalce kriju u svojim redovima.

Nogokvizoljupci nisu micali oči s malih ekrana, kako bi barem upratili sve što se događalo ovog i proteklog tjedna na nogometnoj sceni, jer često bude koje pitanje iz nogometne sadašnjosti. No, što se sve kuha u glavi Vedrana Bagarića, teško je naslutiti. Možda djevojačko prezime supruge Simaa Sabrose, matični broj Torstena Fringsa ili pak pozivni broj rodnog mjesta Alvara Recobe.

Puno je pitanja, a odgovore… Ćemo saznati večeras u 20 sati u Doboju.

Izvor: artinfo.ba

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.