Srijeda, 16 lipnja, 2021

U Srednjobosanskoj županiji raspisan natječaj za sufinanciranje zapošljavanja razvojačenih branitelja

Pročitajte i ovo

FOTO: Navijačka atmosfera u Busovači

Hrvatska je porazom od Engleske (1-0) otvorila Europsko prvenstvo na kultnom Wembleyju. Jedini gol na utakmici zabio je Sterling...

Odbjegli zatvorenik iz Kazneno-popravnog zavoda Zenica uhićen jutros u Sarajevu

Ravnatelj zatvora Redžo Kahrić rekao je jučer da je na osnovu video-snimaka utvrđeno da se bijeg dogodio u ponoć,...

BiH 13. na svijetu po naoružanosti građana

Ovo su podaci istraživanja neovisne organizacije “World population review” sa sjedištem u Sjedinjenim državama u kojima, između ostalog, stoji...
Bajram Šerif Mubarek Olsun žele vam:

Služba za zapošljavanje Srednjobosanske županije objavila je Natječaj za realizaciju poticajne mjere Program sufinanciranja zapošljavanja razvojačenih branitelja i članova njihovih obitelji.

Služba za zapošljavanje SBŽ-a Travnik u suradnji s Županijskom upravom za branitelje i Federalnim zavodom za zapošljavanje objavljuje natječaj za realizaciju poticajne mjere Program sufinanciranja zapošljavanja razvojačenih branitelja i članova njihovih obitelji. Planirana financijska sredstva iznose 392.400,00 KM, piše Drukčiji.ba.

Iznos od 197.600,00 KM osiguran je od strane Federalnog zavoda za zapošljavanje, iznos od 100.000,00 KM sufinancira Županijska uprava za branitelje te ostatak potrebnih sredstava u iznosu od 94.800,00 KM osigurava Služba za zapošljavanje SBŽ-a.

Program se realizira s ciljem zapošljavanja razvojačenih branitelja, ratnih vojnih invalida i članova njihovih obitelji, te članova obitelji poginulih i nestalih branitelja koji se nalaze na evidenciji Službe, prije 01.11.2016.godine i koji aktivno traže posao, bez obzira na njihovu stručnu spremu.

Bespovratna sredstava od 700,00 KM za VSS/VŠ i 550 KM za NK/KV/SSS dodjeljuju se poslodavcima koji omogućuju upošljavanje radnika i to za svakog kandidata pojedinačno. Programom je planirano zapošljavanje 20 osoba sa VSS/VŠ i 34 osobe sa NK/KV/SSS stručnom spremom. Sve informacije vezane za podnošenje zahtjeva za sufinanciranje zapošljavanja poslodavac može dobiti u Ispostavama Službe za zapošljavanje.

- Advertisement -

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

- Marketing -

Posljednje objavljeno

Više od 33 milijuna eura za oporavak i podršku tvrtkama pogođenim ekonomskim utjecajem krize COVID – 19

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara potpisao je, u ime Federacije BiH, Projektni sporazum između Međunarodne banke za obnovu i...
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo