Četvrtak, 1 prosinca, 2022

Središnja Bosna: S radom počeo web portal za dobivanje digitalnih COVID iskaznica

Pročitajte i ovo

Ministarstvo zdravstva i socijalne politike ŽSB uspješno je realiziralo projekt kojim građani ŽSB od danas mogu dobiti elektronsku COVID iskaznicu. Potvrdio je to danas medijima resorni ministar Anto Matić.

Kako je naglašeno, na javnom web portalu omogućena je funkcionalnost preko koje se građani ŽSB mogu prijaviti za dobivanje elektronske COVID-19 iskaznice. Na portalu je također omogućeno da se prijave i pacijenti koji se do sada nisu cijepili. Web portal je dio informacijskog PVT Covid19 sustava ŽSB.

Građani se trebaju registrirati na portalu tako da upišu svoje podatke kao i podatke o dozama koje su primili. Uz prijavu građani trebaju priložiti i dokaz o cijepljenju.
Sve prijave su automatski dostupne pripadajućim ambulantama gdje će službe izvršiti pregled i verifikaciju podataka. Po završenoj verifikaciji građani će putem Viber/SMS ili email-a dobiti svoje digitalne elektronske COVID iskaznice.

Na portalu se trebaju prijaviti i građani koji su cijepljenje izvršili i u drugim kantonima/županijama ili u drugim zemljama.

Svi verificirani podaci ostaju u bazi podataka Zavoda za javno zdravstvo i Ministarstva zdravstva i socijalne politike ŽSB i postaju dio medicinskog kartona pacijenta.
Svi Domovi Zdravlja i druge zdravstvene institucije će uvijek imati na raspolaganju kompletan Covid-19 imunizacijski karton pacijenta.

Nakon Covid-19 iskaznica, pacijentima će se i putem Viber/SMS ili email-a izdavati i potvrde o testiranju na Covid-19 kao i potvrde o prebolovanoj koroni koji će biti sastavni dio i Imunizacijskog kartona pacijenta

Pristup web portalu je putem linka: https://cijepljenje-ksb.ezoblak.net/

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Osoba E.Đ. iz Viteza prijetila premijeru SŽ, pretresom mu pronašli automatsku pušku!

Jučer, 30. studenog 2022. godina obaviještena je Uprava policije MUP-a Županije Sarajevo da je Vlada Županije Sarajevo zaprimila pismenu...
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

- Marketing -

Pročitajte i ovo