Ponedjeljak, 1 ožujka, 2021

Srebrena malina dala garanciju da bi respiratori mogli proraditi u naredne dvije godine

Pročitajte i ovo

Sin vlasnika: “Da nismo došli izgorjela bi čitava autokuća”

Nakon sinoćnje paljevine automobila u Autokući "Cirko" u Staroj Biloj kod Viteza, vlasnici su za „Avaz“ kazali kako su...

Nakon 40 godina rada u mirovinu ispraćene dvije djelatnice SŠ Busovača

Nakon 40 godina predanog rada u našoj školi, danas su u zasluženu mirovinu otišle naše drage kolegice prof. Nadežda...

VIDEO | Kiseljačanin Ivan Rajić sjajnim nastupom ušao u peti krug emisije “Zvezde Granda”

Kiseljačanin Ivan Rajić uspješno je savladao još jednu prepreku na Zvezdama Granda. Ovaj 17-godišnji roker oduševljava svojim nastupom ,...
Nakon žestokih osuda o neispravnosti respiratora, koje je nabavila firma Srebrena malina, direktor ovog gazdinstva Fikret Hodžić, danas je objavio svoju stranu priče.

“Činjenica je da respiratori koji su instalirani u Goraždu ne rade i da imamo isti slučaj na KCUS-u, ali morate da shvatite da je to osjetljiva oprema i da su takve stvari normalne. Znam ja, meni su to ljudi iz Kine objašnjavali prilikom kupovine. Još da nisam bio šarmantan kakav jesam, *linac bi ih dobili za pišljivih 10 milijuna, bilo bi to mnogo skuplje”, ističe Hodžić.

Direktor ovog obrta dodaje da respiratori rade, ali da sada nije vrijeme da se aktiviraju, bez obzira na to što smo u jeku pandemije.

“Ne može to tek tako, Kinez je to nije Švabo da pali na dugme. Fino kada sam pravio deklaraciju, tamo stoji da bi respiratori mogli proraditi u naredne dvije godine. Oni su stigli prije šest mjeseci, šta hoćete, ima još godina i po. Nakon isteka roka onda se možete žaliti, sad ne! Sve je to fino naš stručnjak iz ove oblasti Ana Bavrka pregledala i dala svoju pozitivnu ocjenu, ja ne znam tko ste vi da uzimate za pravo da pored kompetentne osobe kao što je ona, dajete neke ocjene”, ljutito je dodao Hodžić.

Hodžić ističe da je glavni uvjet da respiratori prorade, otvaranje novog tendera za nabavku, ali ovoga puta daleko od očiju javnosti, jer on nema želudac za to. Džaba ti 10 milijuna ako nemaš miran san i ako ti se želudac okreće.

Tekst je satiričnog karaktera – izmišljen je.

- Advertisement -

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

- Marketing -

Posljednje objavljeno

Fotografija dana: Pobožnost Put križa na Čepu

Tijekom korizme, osim češćeg sudjelovanja u slavljima sakramenata, vjernički život katolika na ovim područjima kroz ovaj 40-dnevni hod ususret...
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo