Spektakularan koncert Miroslava Škore u Novom Travniku: “Mi smo narod koji ima dvije domovine”

U organizaciji udruge “Pront” iz Novog Travnika sinoć je održana manifestacija naziva “Noć Hrvata Središnje Bosne”

“Cilj ove manifestacije je povezivanje Hrvata Središnje Bosne s našom dijasporom, s ljudima koji vuku korijene ne samo iz Novog Travnika, nego iz cijele Središnje Bosne, poručio je Ivica Džambas”, predsjednik udruge “Pront”.

Udruga “Pront” kao organizator dodijelila je par priznanja, točnije plaketu fra Marijana Šunjića i to ljudima zaslužnima za razvoj Središnje Bosne te ljudima koji uspješno rade na povezivanju dijaspore i Središnje Bosne. Plaketu “Fra Marijan Šunjić” za razvoj gospodarstva dobio je Nikola Franjić, uspješni viteški gospodarstvenik i vlasnik poduzeća Kristal d.o.o., a priznanje za doprinos promociji Središnje Bosne dobio je predsjednik FBiH Marinko Čavara.

Publiku su na samom početku zabavili članovi KUD Stari Hrast iz Novog Travnika, Marija Šimić i Monika Čavara, dok je središnji događaj manifestacije počeo u 21 sat koncertom velikog hrvatskog glazbenika i šoumena Miroslava Škore.

Nije to bio klasični koncert gdje su se redale pjesme, Škoro je kao pravi zabavljač cijelu večer nasmijavao oduševljenu publiku. Prema riječima organizatora u dvorani je bilo prisutno više od tisuću ljudi koji su od riječi do riječi, više od dva sata, uglas pjevali sve hitove Miroslava Škore. Koncert je održan pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović, predsjedatelja predsjedništva BiH Dragana Čovića i predsjednika Federacije BiH Marinka Čavare, stoji u priopćenju.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

Buba commerce Vitez: Oglas za posao

Kiseljak: Blagdan sv. Klare proslavljen u jedinom samostanu sestara klarisa u BiH, u Brestovskom