Nakon završnog zvižduka Turčina Cakira krenulo je veliko slavlje naših reprezentativaca na čelu s izbornikom Zlatkom Dalićem koji se zaletio u zagrljaj svojim pulenima. Tada ga je uzeo Vrsaljko i bacio na pod…

Možemo se svi uštipnuti, no ne, nije san! Hrvatska je nakon velike borbe i teških 120 minuta pobijedila Englesku 2-1 i plasirala se u veliko finale Svjetskog prvenstva! Cijela Hrvatska kao i sami igrači sigurno nisu svjesni povijesnog uspjeha za ovako malu zemlju.

Nakon završnog zvižduka Turčina Cakira krenulo je veliko slavlje naših reprezentativaca na čelu s izbornikom Zlatkom Dalićem koji se zaletio u zagrljaj svojim pulenima. U tom trenutku ga je junak utakmice Šime Vrsaljko podigao i bacio na pod u velikom slavlju te sjeo na njega.

To pokazuje fantastičan odnos koji je izgrađen između igrača i Zlatka Dalića. To je i ključ svega. Nevjerojatna kemija u momčadi koja je i dovela do velikog uspjeha. Mnogi naši igrači emotivno su dočekali kraj utakmice pustivši suzu zbog sreće…

Veliko slavlje i u Busovači u srcu Bosne!

Zbog ovog povijesnog uspjeha Vatrenih veličanstveno slavlje priređeno je i u Busovači. Slavi se još uvijek, a Busovača je i ovaj put pokazala kako se istinski navija, vatreno slavi i bodri naše nogometaše. Tako je nekoliko desetina stotina navijača, uz mnoge koji su bili u kućama, kafićima, selima, proslavilo pobjedu Hrvatske protiv Engleske.

Vatreni su napravili nešto nevjerojatno i razveselili cijelu zemlju. Ne, nije san. Hrvatska je u finalu Svjetskog prvenstva! Pogledajte: