Sinoć u Rogatici uhićene dvije osobe koje se dovode u vezu s ubojstvima policajaca?

0
120

U policijskoj akciji kod Rogatice uhićene su dvije osobe, te je pronađeno nekoliko ukradenih automobila iz ranijeg perioda.

Akciju provodi SIPA i prema neslužbenim informacijama privedene su dvije osobe koje se dovode u vezu s krađama. Akcija je započela nakon što je policija zaustavila jedno vozilo sa sumnjivom dokumentacijom, da bi se potom krenulo u pretrese u kojima je nađeno više vozila za koja se sumnja da su ukradena.

Sat iza ponoći dvije osobe koje su kasno sinoć uhićene u Rogatici, dovedene su u SIPA-u, gdje će biti nastavljeno njihovo ispitivanje.

Kako se saznaje akciju predvodi SIPA, a do uhićenja u Rogatici je došlo nakon dužeg praćenja određenih osoba, koje su i uhićene u spomenutom Range Roveru. FUP u akciji sudjeluje s helikopterom i još nekim jedinicama, poput forenzike.

Još uvijek nema službenih informacija o samoj akciji, koja još uvijek traje, te su sve informacije do sada dostupne neslužbene. Također, nije potvrđeno da li se ova akcija može dovesti u vezu s ubojstvom sarajevskih policajaca

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.