Četvrtak, 26 svibnja, 2022

Selmo Cikotić zamolio sve prirodne katastrofe da se smire vikendom

Pročitajte i ovo

Veliki zemljotres u petak navečer pogodio je našu zemlju. Mnogi političari su smatrali da se treba organizirati hitna sjednica kako bi se odredili daljnji koraci u ovoj teškoj situaciji. Međutim, ministar sigurnosti BiH odbio je to da uredi i time izazvao oštre reakcije javnosti. Selmo Cikotić smatra da sjednica nije neophodna i da može sačekati.

“Ja radim pet dana od jutra do mraka i stvarno hoću vikendom da odmorim ko čovjek. Nikakve sjednice me ne zanimaju bile one hitne ili ne. Zemljotres je bio pa je bio mi ne možemo to promijeniti, a svi koji su oštećeni mogu malo sačekati. Stvarno je dosta neozbiljno od političara koji traže da se sastajemo vikendom i tako dodatno umaramo za ionako mizernu platu. Mislim da sve ovo može čekati do ponedjeljka”, rekao je Selmo Cikotić, ministar odbrane BiH.

Nakon ove izjave gospodin Cikotić se direktno obratio prirodnim katastrofama i oštro im poručio da se smire tokom vikenda. Također, gospodin Cikotić oštro je osudio ponašanje zemljotrese.

“Obraćam se svim poplavama, zemljotresima i ostalim prirodnim katastrofama i pozivam ih da se smire tokom vikenda. Pa ne možemo mi političari sazivati tako sjednice kako vi mislite. Ja sam bio na odmoru u vikendici i sad da se vraćam u Sarajevo zbog zemljotresa, ne pada mi na pamet. Također, oštro bi osudio i zemljotres jer je zatresao baš u petak i to navečer. Mislim da se mogao strpiti do ponedjeljka ili barem zatresti u petak prije Džume dok je bilo radno vrijeme”, ljutito je dodao gospodin Cikotić.

NAPOMENA: Tekst je satiričnog karaktera i preuzet je s portala SATRO INFO.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Maturanti pozirali s ustaškim pozdravom, profesorica ponosno objavila sliku

Profesorica hrvatskog jezika u Industrijsko-obrtničkoj školi u Slavonskom brodu, na svom je Facebook profilu objavila fotografiju maturanata te škole...
- Marketing -
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo