SEC Travnik organizirao jednodnevnu obuku za djelatnike Centara za socijalni rad

Ustanova za obrazovanje odraslih „Socijalno-edukativni centar“ podružnica Travnik, čiji je osnivač Caritas BiH, u suradnji s Centrom za socijalni rad Travnik i Jajce organizirala je neformalnu obuku pod nazivom „Sagorijevanje na poslu/Burnout sindrom“.

Tijekom dva modula obuke polaznici su od trenera Katarine Mravak,psihologa, imali priliku upoznati se s teorijskim osnovama stresa, sagorijevanja na poslu/Burnout sindroma i dobiti smjernice na koji način mogu spriječiti sagorijevanje u radnom okruženju.

Bojan Domić, direktor Centra za socijalni rad Travnik, osvrnuo se na potrebu edukacija za djelatnike Centra za socijalni rad: „Stalna edukacija djelatnika Centra doprinosi kvalitetnom radu i boljoj razini pruženih usluga, a isto tako i motivaciji za radom i osposobljenosti stručnih djelatnika. Samo kvalitetan i educiran stručni djelatnik može pružiti kvalitetnu uslugu, a samim tim zadovoljstvo naših korisnika je veće.“

Polaznicima se obratila i predstavnica SEC podružnice Travnik, Zvjezdana Nakić i pozdravila ideju za provedbu obuke, te istaknula važnost ovakvih obuka kao motivaciju svima za ulaganje u profesionalni i osobni razvoj: „Zahvaljujem se Centru za socijalni rad Travnik što su nam omogućili provedbu obuke, kao i Centru za socijalni rad Jajce na pokaznom interesu i aktivnom sudjelovanju. Vjerujem da će vam znanja i vještine i iskustva koja ste razmijenili tijekom obuke koristiti u radu i nadam se da je ova obuka za vas dodatna motivacija kako biste nastavili ulagati u svoj profesionalni i osobni razvoj.“

Nakon završetka obuke koja se provodila, 11.08.2017. godine na Vlašiću, 10 polaznika, djelatnika Centara za socijalni rad Travnik i Jajce dobili su SEC certifikate o uspješno završenoj obuci.

Više informacija o programima i obukama svi zainteresirani mogu pronaći na web stranici SEC-a: www.sec.ba.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

Busovača sutra slavi svoj 646. rođendan!

FOTO // 646. rođendan Busovače: Održana svečana sjednica Općinskog vijeća