spot_img
Srijeda, 6 prosinca, 2023
spot_imgspot_img

Robert proslavio Bosnu i Hercegovinu!

Za BiH stižu sjajne vijesti.Bosna i Hercegovina i Robert Dacešin su pobjednici+ oboren je rekord u broju glasova! “Zašto Bosna i Hercegovina može biti broj 1 turistička destinacija u svijetu” izabran je za najbolji svjetski film o turizmu sa 56.914 glasova iz 74 zemlje.

Robert Dacasin je pokazao da BiH može biti svijetska turistička destinacija broj jedan. Ljepote naše zemlje upakovane u Robertov video privukle su najviše pažnje, a oglasio se i autor.

“Dragi moji ljudi, nakon 20 dana glasanja, želim da vam javim da je video na temu „Zašto Bosna i Hercegovina može biti broj 1 turistička destinacija u svijetu“ osvojio prvo mjesto od strane Međunarodnog komiteta turističkog filma CIFFT i da je proglašen za najbolji turistički video na svijetu od strane ljudi.Ne samo to! Video je dobio 56 914 glasova iz 74 zemlje, što je najviše u istoriji ovog takmičenja”, naovodi Robert.

Ispod se nalazi video koji je danas snimio o tome šta je sve prethodilo snimanju ovog filma o čemu ranije nije pričao i šta se sve dešavalo u ovom periodu.

“A vama svima hvala od srca što ste me podržali. Nemam riječi zaista.Zvanična dodijela nagrada biće 24.11. u Valensiji u Španiji i sa ponosom ću da predstavim svoju zemlju tamo. Možda u tenisu nisam bio tako dobar da odem na Olimpijadu, ali kada je turizam u pitanju, ovo je Olimpijada te vrste, a Bosna i Hercegovina se sada nalazi na najvišem postolju. Mnogo hvala mojim prijateljima Milan Bajic Bajić koji je snimio većinu kadrova za ovaj video i Milan Banjac koji ga je ovako vrhunski smontirao. Bez njih, ne bi bilo ovoga, to je sigurno”, rekao je Dacesin.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti

LM