Nedjelja, 4 prosinca, 2022

Robert proslavio Bosnu i Hercegovinu!

Pročitajte i ovo

Za BiH stižu sjajne vijesti.Bosna i Hercegovina i Robert Dacešin su pobjednici+ oboren je rekord u broju glasova! “Zašto Bosna i Hercegovina može biti broj 1 turistička destinacija u svijetu” izabran je za najbolji svjetski film o turizmu sa 56.914 glasova iz 74 zemlje.

Robert Dacasin je pokazao da BiH može biti svijetska turistička destinacija broj jedan. Ljepote naše zemlje upakovane u Robertov video privukle su najviše pažnje, a oglasio se i autor.

“Dragi moji ljudi, nakon 20 dana glasanja, želim da vam javim da je video na temu „Zašto Bosna i Hercegovina može biti broj 1 turistička destinacija u svijetu“ osvojio prvo mjesto od strane Međunarodnog komiteta turističkog filma CIFFT i da je proglašen za najbolji turistički video na svijetu od strane ljudi.Ne samo to! Video je dobio 56 914 glasova iz 74 zemlje, što je najviše u istoriji ovog takmičenja”, naovodi Robert.

Ispod se nalazi video koji je danas snimio o tome šta je sve prethodilo snimanju ovog filma o čemu ranije nije pričao i šta se sve dešavalo u ovom periodu.

“A vama svima hvala od srca što ste me podržali. Nemam riječi zaista.Zvanična dodijela nagrada biće 24.11. u Valensiji u Španiji i sa ponosom ću da predstavim svoju zemlju tamo. Možda u tenisu nisam bio tako dobar da odem na Olimpijadu, ali kada je turizam u pitanju, ovo je Olimpijada te vrste, a Bosna i Hercegovina se sada nalazi na najvišem postolju. Mnogo hvala mojim prijateljima Milan Bajic Bajić koji je snimio većinu kadrova za ovaj video i Milan Banjac koji ga je ovako vrhunski smontirao. Bez njih, ne bi bilo ovoga, to je sigurno”, rekao je Dacesin.

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Masno plaćaju noćenje u Ibrinoj sobi duhova (VIDEO)

Ibrahim Kargić iz Zenice poznatiji kao bh šeret "Tata čaršija" uveseljava ljude diljem svijeta svojim pošalicama i doskočicama. Međutim...
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

- Marketing -

Pročitajte i ovo