Radikalne udruge Restart i Krug 99 predvodnici prosvjeda kojima se ruši Bosna i Hercegovina, Schmidt i Murphy ‘neprijatelji’

Kako je i najavljeno u organizaciji radikalnih bošnjačkih udruga Restart i Krug 99 iz Sarajeva danas se pred OHR-om održavaju prosvjedi radikalnih skupina unitarističko probošnjački orijentiranih građana.

Odmah po dolasku pred OHR, prosvjednici su blokirali promet (uz dozvolu policije) te započeli sa svojim programom.

Dernek unitarista je počeo trubljenjem, galamom i povicima lopovi. U mnoštvu transparenata, slika i slično uglavnom svoje nezadovoljstvo pokazuju prema dvojici istinskih prijatelja Bosne i Hercegovine kakvi jesu visoki predstavnik Christian Schmidt i američki veleposlanik Murphy.

Doista, s druge strane dobro je da i međunarodna zajednica u BiH može vidjeti u kojem grmu leži zec i tko su današnji prosvjednici.

Skup je počeo a mikrofon je uzela kontroverzna Azra Zornić koja politiku međunarodne zajednice zove mješanjem u unutarnje stvari BiH. Schmidtove odluke nacističko aparthejdskim i uglavnom izjavljuje slične gluposti i bedastoće. Rekla je da traži ostavku Christiana Schmidta uz opću podršku prosvjednika.

Pročitano je i katastrofalno pismo Gradimira Gojera koji je Schmidta nazvao neprijateljem Bosne. Spomenuo je ustaše i četnike koji hoće da otmu njegovu Bosnu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

Papa boluje od bronhitisa

Rudari kod Zenice probili policijski kordon i blokirali autocestu