Četvrtak, 9 prosinca, 2021

Radici Konzuma će dobiti po kavu s aparata kao nagradu za uspješan rad tijekom pandemije

Pročitajte i ovo

Kao nagradu za hrabrost i požrtvovan rad tijekom dosadašnjeg perioda pandemije, uprava kompanije Konzum je odlučila počastiti sve svoje uposlenike jednom kavom s aparata, kako bi im dala do znanja koliko cijene njihov trud i rad.

“Dragi naši uposlenici, vi koji ste na prvim linijama obrane na kasama, ste stup i temelj ove kompanije i našeg lagodnog života. Vi ste zaslužni što mi možemo bez problema da sjedimo kući tijekom pandemije i da se ne brinemo za plate. Stoga smo se odlučili na simboličan način da vam se odužimo te da vam poručimo da mislimo na vas. Iz proračuna kompanije smo izdvojili impozantnih 3.200 KM, kako bi svima omogućili po jednu kavu s aparata. Također ćemo vam dati i pauzu od po 15 minuta, kako bi u miru mogli da je popijete, s osjećajem ponosa, jer su vaše krvave ruke to zaslužile. Pored toga, i za sve pušače smo pripremili jednu donaciju, a to je da će svi dobiti po motanu cigaretu ručne izrade, u kojoj će biti duhan iz Hercegovine, kako bi što bi mi rekli, “oćejfili” kako Bog zapovijeda. Hvala vam na vašoj žrtvi, što bez ikakvog pitanja obavljate svoje radne zadatke i što riskirate svoj život, kako bi zajednica i dalje funkcionirala”, rekao je u svom kratkom online govoru koji se emitirao u svim poslovnicama, šef odjela za eksploatiranje radnika Samir Torturović.

Kave s aparata će biti dostavljene sutra svim poslovnicama te će se napraviti kolektivna pauza, kako bi se radnici mogli i družiti za vrijeme ispijanja.

“Ja evo ne znam što da kažem osim riječi hvale. Izdvojiti tolika sredstva u ovom teškom “vaktu” kako bi nas počastili, govori o tome kakve mi vlasnike imamo i koliko smo sretni. Danas, kada svi dobivaju otkaze, mi dobivamo gratis kavu s 15 minuta pauze, kako bi se svi podružili, malo ismijali i ponovo krenuli u nove radne pobjede. Hvala im od srca”, kaže Šefika, blagajnica.

Građani se mole da sutra u periodu od 12:00 do 12:15 ne odlaze u kupovinu, kako bi radnici u miru mogli popiti kavu koju su krvavo zaradili.


Tekst je satiričnog karaktera (šala) i kao takav preuzet s portala Satro.info ! 

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Top 10 “najpijanijih” zemalja

U pogledu učestalosti pijenja, Francuska je zauzela prvo mjesto po prosječnom broju dana konzumiranja alkohola.  Prema posljednjim podacima Global Drug Survey...
- Marketing -
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo