Nedjelja, 2 listopada, 2022

Promotivni sajam poljoprivredne udruge “Naše vrijednosti”

Pročitajte i ovo

Na četvrtu nedjelju adventa, 20. prosinca 2015. godine, u krugu Franjevačkog samostana Guča Gora, poslije pučke mise novoutemeljena udruga poljoprivrednika gučogorske župe, ali i još nekih njihovih prijatelja iz Lašvanske doline, pod imenom “Naše vrijednosti”, održala je svoj promotivni sajam poljoprivrednih proizvoda.

Tako je njih devet: Pero Rajić s kompletnom obitelji, Anto Rajić-Čendo, Ivica Rajić i sin mu Anto, Matija Petrušić i Tomo Rajić iz Guče Gore, Davor Volić iz Bukovice, Josip Žuljević iz Viteza, te Nikica Nevistić i Stipo Kafadar-Košćo iz Radonjića izložilo ono što proizvode i čime se ponose.

Na njihovim štandovima našlo se zanimljivih izložaka, od pekarskih proizvoda, kolača naših baka, voća i voćnih prerađevina, turšije od crnog karamuta, orašastih plodova, raznih vrsta brašna uključujući i heljdino, bungur, tikve i tikvini pripravci, kravljeg sira, suhog mesa i kobasica, do na opće oduševljenje pečene još uvijek tople prasetine. Sve izloženo se besplatno moglo konzumirati tako da su svi oni koji su se tu zatekli dobro zamezili i sve to zalili kojom čašicom, raznih vrsta rakija i drugih pića. Svakom po volji. Tako da se udruga, časteći svoje župljane, predstavila na najbolji mogući način i na zadovoljstvo svih pod pokroviteljstvom Franjevaca iz franjevačkog samostana u Gučoj Gori.

Namjera je imati tradicionalni Božićni sajam u Gučoj Gori i ovo je najava sljedećeg, nadamo se s puno više štandova.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Čović glasao u Mostaru

Predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora BiH dr. Dragan Čović glasao je danas na biračkom mjestu u Hrvatskom...
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

- Marketing -

Pročitajte i ovo