PROGLAŠENI NAJBOLJI SPORTAŠI OPĆINE BUSOVAČA ZA 2018.GODINU

0
721
Već tradicionalno, početkom kalendarske godine, Sportski savez općine Busovača proglašava najbolje sportaše i sportašice, sportske ekipe, sportske djelatnike za proteklu godinu.

I ove godine nagrade su dodijeljene u prepunoj dvorani kina „Theatar“ u Busovači ,a nagrade su podijelili: Jozo Laštro, predsjednik, Kasim Hajdarević dopredsjednik i Miodrag Vujović, tajnik Sportskog saveza Busovača te za najbolje pored navedenih i Mirjana Plavčić i Amela Lolić.

Najbolja sportska ekipa je „Šahovski klub Hrasno“ Busovača. U ženskoj konkurenciji najbolje su juniorke iz Odbojkaškog kluba“Busovača“.
Kod sportaša nije bilo dileme i najbolji iz pojedinačnog sporta je karataš KK „Bunkai“ HARUN HUSKIĆ. Iz tenisa dolazi najbolja sportašica iz pojedinačnog sporta, a to je ANA RELOTA iz TK “Tisa“ Busovača

Najbolji sportaš za 2017. godinu iz ekipnog sporta je član Nogometnog kluba „Busovača“ KARLO STAPIĆ, a najsportašica iz ekipnog sporta odbojkašica OK „Busovača“ PETRA RELOTA.

Najperspektivniji mladi sportaši su nogometaš, mladi košarkaši KK Busovača Toni Dijić i Lea Bagarić, Katarina Batinić (Odbojkaški klub „Busovača, Ismet Čičak (FK Kaćuni), Rijad Čičak (OFK Lugovi), Amina Huskić, Amina Šabanović i Hamza Merdan (Karate klub“Bunkai“) Edin Vuković i Džana Isić iz Teniskog kluba „Tisa“, Segmedina Srebrenica i Šimun Vujica (ŠK Hrasno), Nera Akrap i Borna Miličević (ŠK Busovača), Petar Badrov (Karate klub Napredak) te Natalija Blažević i Matias Arapović (SENSEI)

Zlatnu plaketu sportskog saveza dobila su tri kluba za svoje jubileje u protekloj godini: NK Busovača,Košarkaški klub „Busovača“ i FK Kaćuni.

Dodijeljene su po šesti puta i posthumne diplome za ljude koji su zadužili sport u Busovači, a nositelji diploma su: Vinko Vujica, Slobodan Huseinović, Dobroslav Vrdoljak, Niko Marić Blik i Zlataga Neslanović.

Posebne plakete dobila su i dva bivša nogometaša Sead Sarajlić i Žarko Šendula za svoj nemjerljiv doprinos razvoju nogometa u Busovači.

Posebna priznanja za sportske radnike i njihov dugogodišnji rad idu u ruke Ivice Tomičića, Nermina Hodžića i Hakije Baručije.

Sportski savez se posebno zahvalio na nesebičnoj pomoći u svim ovim godinama rada i Ameli Lolić, tajniku Sportskog saveza KSB/SBK te Ivanu Frljiću, predsjedniku NS KSB/SBK.

Prepunu dvoranu kina „Theatar“ obradovali su svojim nastupom su i učenici PO OGŠ Jakova Gotovca u Busovači Lamija Bejtić, Ivano Pandža i Jan Bagarić, a prave ovacije doživjela je mlada pjevačica iz Busovače Anđela Velte. Na kraju su svi nagrađeni izašli na binu na zajedničko fotografiranje čime je završena ova izvanredno organizirana i izvedena dodjela priznanja za najbolje sportaše u Busovači 2018. godine.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.