Nedjelja, 4 prosinca, 2022

Priopćenje i zahvala ŽO HDZ BIH ŽSB

Pročitajte i ovo

ŽO HDZ BiH ŽSB poslao je priopćenje odnosno svojevrsnu zahvalu biračima nakon Općih izbora u BiH 2022. godine. Priopćenje prenosimo u nastavku.

“Poštovani članovi i simpatizeri HDZ-a BiH u Središnjoj Bosni,

Dragi birači,

Predsjedništvo Županijskog odbora HDZ-a BiH i Provedbeni izborni stožer Županijskog odbora HDZ-a BiH Županije Središnja Bosna zahvaljuju svim biračima koji su i ovaj put iskoristili svoje zajamčeno pravo i izašli na Opće izbore u BiH 2022. godine.

Odaslane poruke zajedništva koje smo pokazali dajući potporu zajedničkoj kandidatkinji Hrvatskog narodnog sabora BiH za člana Predsjedništva BiH Borjani Krišto, ogromna podrška u svakom dijelu Središnje Bosne, jako su bitne za nas. Nesumnjivo da je potpora i povjerenje koje ste nam svojim glasovima ukazali najmjerodavniji pokazatelj i rezultat zajedništva, uspješne suradnje i rada naših dužnosnika i članova.

Naš izlazak na izbore i više od 35 tisuća glasova za našu kandidatkinju Borjanu Krišto, kao i svi glasovi za liste HDZ-a BiH i naših partnera, govore da se hrvatski narod u Županiji Središnja Bosna nije predao niti će se predati kada je u pitanju jednakopravnost, opstanak i ostanak Hrvata.

Dobiveni glasova daju nam veliku odgovornost da nastavimo sa započetim projektima, iniciramo i realiziramo brojne nove, a sve s ciljem boljeg života svakog čovjeka u Županiji Središnja Bosna.

Dragi birači, još jednom Vam iskreno hvala na potpori svim kandidatkinjama i kandidatima HDZ-a BiH! Naši predstavnici u budućim zakonodavnim i izvršim tijelima će nastaviti štiti hrvatske nacionalne interese, ali i aktivno doprinositi stvaranju pozitivnije klime na području Županije Središnja Bosna.”

Predsjedništvo ŽO HDZ BiH ŽSB

Najčitanije zadnjih 7 dana

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Posljednje objavljeno

ŽUPNE OBAVIJESTI 2. Došašća – A – 04. 12. 2022.

1. Danas je 2. nedjelja došašća. Zornice su u 6:30, a prije zornica ćemo ispovijedati. 2. Raspored ispovijedanja starih i...
- Marketing -

Podcast UZOR