- Marketing -
Četvrtak, 21 listopada, 2021

Primanje u postulaturu Bosne Srebrene

Pročitajte i ovo

Na zapadu ništa novo

Sinoć je u pivnici Beer Bar održan 12. pub kviz koji organizira svima nam dobro poznati prof. Vedran Bagarić....

Premijerom predstave “Svirko Svemirko” GKM-a Vitez završavaju 13. Dani kazališta “Vitez 2021”

Svirko Svemirko – bajka o čarobnom sviraču, nova je premijera Gradskog kazališta mladih Vitez. Ovom predstavom završavaju 13. Dani kazališta...

Diže se prag za ulazak u sustav PDV-a

Jedan od osnovnih zahtjeva poslovne zajednice i gospodarstva u BiH da se PDV plaća po realizaciji naplate nije usvojen. Nakon...
U petak, 17. rujna, u crkvi Sv. Bonaventure u Visokom, u postulaturu Franjevačke provincije Sv. Križa Bosne Srebrene primljena su trojica postulanata.

Svetu misnu predslavio je provincijal Bosne Srebrene fra Jozo Marinčić, a koncelebrirali su definitor provincije fra Nikica Vujica, gvardijan franjevačkog samostana u Visokom fra Franjo Radman te meštar postulanata fra Marinko Štrbac.

U svojoj je homiliji provincijal, na osnovu blagdana Rana Sv. Franje koji se toga dana proslavljao, potaknuo postulante da se približe Kristu te molitvom produbljuju i jačaju poziv po uzoru na serafskog oca Sv.  Franju.

Novi postulanti su Mišo Šafradin (Nova Bila), Noa Strinić (Vitez) i Ivan Pilić (Bistrica kod Uskoplja), javila je bosnasrebrena.ba.

Fra Marinko i fra Jozo su postulantima podijelili i simbolične darove; tau kao znak povezanosti s Kristom u nasljedovanju asiškog siromaška te krunicu, kako bi stavljajući se pod Marijin zagovor ostali dosljedni svome putu.

- Advertisement -
- Marketing -

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

TRAŽITE POSAO? AirVit d.o.o. Vitez objavljuje natječaj za nekoliko radnih mjesta

AirVit d.o.o. Vitez objavljuje natječaj za sljedeće radno mjesto:   Instalater klimatizacije i centralnog grijanja - 3 izvršitelja Bravar -...
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo