Nedjelja, 3 srpnja, 2022

Prevozio automobil na trupcima

Pročitajte i ovo

Policija u njemačkom Göttingenu zaustavila je nedavno kamion čeških registracijskih oznaka koji je prevozio trupce, a na njima Škodu Octaviju karavan. Začudo, policajci su ga pustili dalje.

Prije nekoliko su dana vozači na autocesti A7 u blizini njemačkog Göttingena obavijestili policiju o neobičnom prizoru. Na jednom je tegljaču za prijevoz drvene građe, na nizu svježih trupaca, nepoznati Čeh prevozio – automobil.

Nadobudni je kamiondžija Škodu Octaviju Combi parkirao na trupce i tako se bezbrižno vozio autocestom, no policija ga je, nakon dojave, zaustavila i podvrgnula pregledu, piše Autonet.

Tijekom detaljnog pregleda vozila i neobičnog tereta pronađeno je nekoliko manjih neusklađenosti s propisima. Kamion čeških registracijskih oznaka imao je nekoliko oštećenih guma, prilično zemljom uprljanu šasiju te – pogodili ste – neispravno osiguran teret u obliku spomenute Škode.

Nakon što je otklonio nedostatke, privezao automobil gurtnama i platio 85 eura kazne, 48-godišnji Čeh pušten je dalje u promet.

Naime, prijevoz automobila na ovaj način policija nije nikako mogla okarakterizirati kao ilegalan, sve dok je vozilo propisno učvršćeno za teretni prostor kamiona. Glasnogovornica lokalne policije priznala je medijima kako je i sama iznenađena da je transport automobila na trupcima legalan.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Bolnica Travnik dočekala četvero novih specijalista u svom kadru: Dr. Šatrović organizirao prigodan prijem

U kabinetu direktora JU Bolnica Travnik, direktor ove Ustanove dr. Adnan Šatrović jučer je organizirao prijem za specijaliste koji...
- Marketing -
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo