Subota, 28 svibnja, 2022

Prevencija nasilja u školama na području općine Busovača

Pročitajte i ovo

Članovi udruge “Mladi zajedno” u suradnji s OO Mladeži HDZ-a BiH Busovača, uz financijsku podršku Federalnog ministarstva obrazovanja i znanosti, danas su u Osnovnoj školi “Busovača” održali edukativne prezentacije i kreativne radionice za učenike petih razreda, a na temu “Prevencija nasilja u školama na području općine Busovača”.

Učenicima su se u ulozi predavača obratili: policijska službenica PS Busovača Sanja Jozić Milić, dopredsjednik OO Mladeži HDZ BiH Busovača Ivan Marić, predsjednica OO Mladeži HDZ BiH Busovača Marija Ćosić, te dopredsjednica OO Mladeži HDZ BiH Busovača i predsjednica udruge “Mladi zajedno” Mariela Livaja.

“Svjesni da je tematika prevencije nasilja uvijek aktualna, odlučili smo organizirati edukativnu prezentaciju i kreativnu radionicu kako bismo učenicima približili sve vrste nasilja kojega su žrtve upravo djeca, neke od načina njihove prevencije te otvoreno razgovarali o problemima s kojima se učenici svakodnevno susreću.
Sigurni smo da će ove prezentacije doprinijeti razvoju svijesti o problemu vršnjačkog nasilja, ali i važnosti prevencije.
Zahvaljujemo ravnatelju OŠ “Busovača” Slavenu Katavi, učiteljicama i učenicima na suradnji u našem projektu.” – poručuju organizatori.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Savjeti za nove roditelje: Evo kako najlakše podrignuti bebu

Novorođene bebe hrane se malo i često, tijekom dana i noći, što znači da novopečeni roditelji mogu očekivati ​​da...
- Marketing -
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo