- Marketing -
Subota, 27 studenoga, 2021

Prevencija nasilja u školama na području općine Busovača

Pročitajte i ovo

Tražite posao? Šume Središnje Bosna traže više od 180 radnika, od toga 8 u Busovači

ŠGD ŠPD Šume Središnje Bosne d.d. Donji Vakuf raspisale su oglas za prijem radnika na određeno vrijeme, od 25.12.2021....

Poskupio i kruh, cijene neprestano rastu – a plaće i mirovine iste

Val poskupljenja u BIH i dalje traje, a hrana je poskupjela od 30, pa do čak 100 posto. Plaće...

Raspodjela cjepiva: Pogledajte koliko je i kojih cjepiva dobila Županija Središnja Bosna

Zavod za javno zdravstvo Federacije BiH objavio je plan distribucije AstraZeneca, Moderna, Sinopharm i Pfizer cjepiva protiv COVID-19 za...
Članovi udruge “Mladi zajedno” u suradnji s OO Mladeži HDZ-a BiH Busovača, uz financijsku podršku Federalnog ministarstva obrazovanja i znanosti, danas su u Osnovnoj školi “Busovača” održali edukativne prezentacije i kreativne radionice za učenike petih razreda, a na temu “Prevencija nasilja u školama na području općine Busovača”.

Učenicima su se u ulozi predavača obratili: policijska službenica PS Busovača Sanja Jozić Milić, dopredsjednik OO Mladeži HDZ BiH Busovača Ivan Marić, predsjednica OO Mladeži HDZ BiH Busovača Marija Ćosić, te dopredsjednica OO Mladeži HDZ BiH Busovača i predsjednica udruge “Mladi zajedno” Mariela Livaja.

“Svjesni da je tematika prevencije nasilja uvijek aktualna, odlučili smo organizirati edukativnu prezentaciju i kreativnu radionicu kako bismo učenicima približili sve vrste nasilja kojega su žrtve upravo djeca, neke od načina njihove prevencije te otvoreno razgovarali o problemima s kojima se učenici svakodnevno susreću.
Sigurni smo da će ove prezentacije doprinijeti razvoju svijesti o problemu vršnjačkog nasilja, ali i važnosti prevencije.
Zahvaljujemo ravnatelju OŠ “Busovača” Slavenu Katavi, učiteljicama i učenicima na suradnji u našem projektu.” – poručuju organizatori.

- Marketing -
- Marketing -

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Večeras počinje manifestacija “Božić u Busovači”

❄ Sve je spremno za početak manifestacije „Božić u Busovači“ koja će zasigurno uljepšati početak Adventa i ove blagdanske...
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo