Srijeda, 7 prosinca, 2022

Preminuo policajac Božo Džepina

Pročitajte i ovo

Četrdesetsedmogodišnji travnički policajac Božo Džepina koji je obolio je od Amiotrofične lateralne skleroze (ALS), preminuo je danas 11. siječnja. 2016. godine.

Posjetimo se, Božo je počinjao osjećati bol u nogama i rukama krajem 2012. godine. Bol je postajao sve intenzivniji nakon čega je bio prisiljen da ode u bolnicu u Mostaru. Tamo je dijagnosticirana amiotrofična lateralna skleroza (ALS) i ljekari su mu rekli da ne postoji lijek za njegovu bolest i da će uskoro umrijeti u bolovima. Nakon saznanja o teškoj, kako su liječnici rekli neizlječivoj bolesti, obitelj i njegove radne kolege se nisu predavali, nego su nastojale da mu se pomogne naročito nabavkom lijekova. Zahvaljujući lijekovima Božo je bolje komunicirao s okolinom, ali su mu svi pokreti otežani.

Zahvaljujući akciji mladih s područja središnje Bosne, koji su u rekordnom vremenu prikupili sumu od 28.000 dolara potrebnih za liječenje u Pekingu, otputovao na preglede i terapije u Peking.

Posljednji ispraćaj i pokop obavit će se u utorak 12. siječnja 2016. godine u 15 sati na groblju Prahulje.

Obitelji, prijateljima i poznanicima iskrena sućut, a Boži mirna i laka zemlja.

Novabila.info

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Tražite posao? TiOil zapošljava!

Tioil Gruoacija raspisala je natječaj za posao, u kojem se traži administrativni radnik. Kontakt mail za više informacija i za...
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

- Marketing -

Pročitajte i ovo