spot_img

Preminuo Milo Hrnić

Dubrovnik, 16. rujna 2023. – Dalmacija i cijela glazbena scena žali zbog gubitka jednog od najvećih imena dalmatinske glazbe – Milo Hrnić preminuo je danas u Dubrovniku. Bio je pjevač, strastveni zaljubljenik u dalmatinsku pjesmu i proslavljeni zabavljač, a njegov odlazak ostavlja prazninu u srcima mnogih.

Milo Hrnić je osamdesetih godina prošlog stoljeća stekao status jednog od najpopularnijih dalmatinskih pjevača. Njegovi koncerti redovito su bili rasprodani, a njegova glazba osvajala je brojne generacije. Tri puta je pobijedio na prestižnom Splitskom festivalu, gdje je demonstrirao svoj nevjerojatan talenat i strast prema glazbi.

Svojom glazbom, Milo Hrnić dodirnuo je srca mnogih, a njegovi hitovi ostaju neizbrisivi dio hrvatske glazbene baštine. Prodaja više od milijun ploča i snimanje čak 20 albuma svjedoče o njegovoj izvanrednoj karijeri i neumornom radu na glazbenoj sceni.

Iza sebe ostavlja bogatstvo glazbenog naslijeđa koje će živjeti kroz generacije. Milo Hrnić ostat će upamćen kao glazbeni velikan i izvanredan izvođač, ali i kao čovjek čiji su nastupi ispunjavali dvorane smijehom i emocijama.

Dubrovnik i cijela Hrvatska tuguju za ovom glazbenom legendom koja će zauvijek ostati u našim srcima. Naša sućut iskazujemo njegovoj obitelji i svim obožavateljima koji dijele tugu zbog odlaska Milo Hrnića, ikone dalmatinske glazbe.

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti