Subota, 2 srpnja, 2022

PREKOGRANIČNA SURADNJA Značajna financijska sredstva za OŠ Busovača

Pročitajte i ovo

Od ukupno dodijeljenih 45 ugovora ukupne vrijednosti 9,1 milijuna kuna iz Programa prekogranične suradnje između Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine, iznimna nam je čast što je i naša Osnovna škola “Busovača” prepoznata u ovom programu s ciljem pružanja potpore Hrvatima u Bosni i Hercegovini.

Osnovna škola “Busovača je prvi put aplicirala zajednički projekt s OŠ “Ivan Meštrović” iz Vrpolja, Brodsko-posavska županija, Republika Hrvatska, na natječaj Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU u Republici Hrvatskoj.

Zajednički projekt pod nazivom: Unapređenje obrazovnog standarda, hrvatskog kulturnog zajedništva i povećanje informatičke pismenosti, Ministarstvo je prepoznalo sa 168.000,00 kn.

Veliko hvala svim dužnosnicima koji sustavno prepoznaju naše projekte, kojim našim učenicima i prosvjetnim djelatnicima osiguravamo bolje uvjete za rad. Posebna zahvala ministrici Mirjani Plavčić i zastupnici Suzani Krišto koje su intenzivnim susretima u županijama Slavonije i Baranje radile na osnaživanju naše suradnje i podizanju kvalitete života cjelokupnog stanovništva na programskom području te pružili mogućnost i nama da budemo dio organizirane edukacije u Franšiznom centru o načinu apliciranja na EU fondove”, poručio je ravnatelj Slaven Katava.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Milijunska investicija u Busovači, gradi se objekat površine 3500 m2

Poznati bh. maloprodajni lanac, Robot iz Sarajeva, prije dva mjeseca krenuo je s izgradnjom novog maloprodajnog centra u Busovači...
- Marketing -
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo