Srijeda, 30 studenoga, 2022

Predsjedništvo BiH kupuje stolice od 70.000 KM i vozilo od 150.000 KM

Pročitajte i ovo

Predsjedništvo Bosne i Hercegovine u jednom danu objavilo je sedam javnih nabava čija se vrijednost procjenjuje na oko 450 tisuća maraka.

U nabavi se tako navodi kako se traži ponuđač za nabavu i montažu stilskih stolica za potrebe Predsjedništva BiH. Vrijednost nabave iznosi gotovo 70 tisuća maraka.

Istog dana Predsjedništvo BiH objavilo je još jednu nabavu vezanu za uređenje interijera. U novoj nabavi planira se nabaviti i montirati uredski namještaj.

Procijenjena vrijednost nabave namještaja iznosi također oko 70 tisuća KM. Toga dana objavljena je nabava i za kupovinu tri putnička motornog vozila kategorije M1.

Vrijednost jednog vozila procjenjuje se na preko 150 tisuća KM, a drugi bi trebao koštati više od 70.000 KM, dok je treće pet tisuća KM jeftinije.

Najmanje novca tog dana Predsjedništvo planiralo za nabavu zamjenske baterije za Storage.

Baterija bi trebala koštati preko dvije tisuće maraka. Više novca tog dana planirano je i za audio vizualnu opremu. Vrijednost opreme za koju je također u petak raspisana nabava je oko 25.000 KM.

Imena potencijalnih ponuditelja za nabave, osim za audio vizualnu opremu, moglo bi biti poznato 1. prosinca kada je predviđeno otvaranje pristiglih ponuda.

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Zlatna groznica u srcu Bosne! Ovo su detalji projekta teškog milijardu dolara

Kompanija Adriatic Metals na projektu rudnika u Varešu namjerava zaraditi više od milijardu dolara. U dokumentima ove kompanije navodi se...
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

- Marketing -

Pročitajte i ovo