- Marketing -
Četvrtak, 21 listopada, 2021

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara sastao se s gradonačelnikom Grada Mostar Mariom Kordićem

Pročitajte i ovo

Najavljujemo: 12. pub kviz “Beer Bar” Busovača

"Nakon uzbudljivog ligaškog natjecanja, nastavljamo u istom ritmu sa kvizom općeg znanja u Beer Baru. Spremno je novih 56...

Cijene povrća drastično rastu

Prije godinu dana u BiH su značajno poskupjele sve životne namirnice, neke i za više od 50 posto, dok...

Imenovani novi članovi i direktor Srednjobosanskih šuma

Prema prethodnoj suglasnosti Vlade ŽSB, na današnjoj 45. redovnoj sjednici Nadzornog odbora u prostorijama Generalne direkcije Društva imenovani su...
Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara sastao se danas u Mostaru s gradonačelnikom Grada Mostar Mariom Kordićem. Sastanku je nazočio i ministar prostornog uređenja u Vladi Federacije BiH Josip Martić.

Na sastanku je razgovarano o kapitalnim projektima u Gradu Mostar koji su od značaja za Grad i Federaciju BiH, kao i o problemima s kojima se Gradska uprava susreće u svom radu.

Na početku sastanka, gradonačelnik Kordić upoznao je Predsjednika Federacije BiH s funkcioniranjem i aktivnostima Gradske uprave, te istaknuo sinergiju u radu kada je riječ o Gradskom vijeću, te konstruktivan rad i rasprave po svim pitanjima od zajedničkog interesa u Gradu Mostar. Također, predstavio je kulturne aktivnosti u Mostaru, kao što su manifestacije: Mostar Summer Fest Street, Art Fest i Kulturno ljeto, pritom istaknuvši kako je ovo ljeto bilo bogato kulturnim i društvenim događajima koji su privukli znatan broj posjetitelja iz Mostara i regije.

Sugovornici su razgovarali i o strateškim projektima u Gradu Mostar, na čijoj realizaciji Grad surađuje i s Federacijom BiH, poput radova na izgradnji sportske dvorane u Centru 2, utopljavanju objekata od javnog značaja za Grad, izgradnji i sanaciji prometne infrastrukture, rješavanju problema s odlagalištem otpada Uborak i slično.

Predsjednik Federacije BiH istaknuo je potrebu kontinuiranog rada na rješavanju problema u Gradu Mostar, te uključivanje Federacije BiH u rješavanje istih, prvenstveno onih od regionalnog interesa, poput odlagališta otpada Uborak koje traži konkretno i dugoročno rješenje.

- Advertisement -
- Marketing -

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

TRAŽITE POSAO? AirVit d.o.o. Vitez objavljuje natječaj za nekoliko radnih mjesta

AirVit d.o.o. Vitez objavljuje natječaj za sljedeće radno mjesto:   Instalater klimatizacije i centralnog grijanja - 3 izvršitelja Bravar -...
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo