Predsjednik FBiH s veleposlanikom Republike Hrvatske o posljedicama zemljotresa i pomoći Federacije

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara razgovarao je s veleposlanikom Republike Hrvatske u BiH NJ.E. Ivanom Sabolićem i savjetnikom u Veleposlanstvu Republike Hrvatske u BiH Mladenom Glavinom.

Uz razgovor o aktualnoj političkoj situaciji u Federaciji BiH i BiH, razgovarano je i o posljedicama pandemije koronavirusa, o migrantskoj krizi, te o mogućnostima unapređenja postojeće dobre suradnje Republike Hrvatske i Federacije BiH.

Tijekom sastanaka, posebice je razgovarano o posljedicama zemljotresa u Republici Hrvatskoj. Predsjednik Federacije BiH izrazio je suosjećanje i solidarnost s Republikom Hrvatskom i hrvatskim narodom, te istaknuo kako će Federacija BiH pružiti potporu Republici Hrvatskoj u sanaciji posljedica zemljotresa.

Veleposlanik Sabolić zahvalio je institucijama na svim razinama vlasti u Federaciji BiH i BiH i svima drugima koji su pomogli i pomažu Republici Hrvatskoj, odnosno njezinim stanovnicima u saniranju posljedica zemljotresa. Također, veleposlanik Sabolić potvrdio je potporu Republike Hrvatske Federaciji BiH i BiH na putu prema članstvu u Europskoj uniji i NATO savezu.

Na koncu sastanka, Predsjednik Federacije BiH zahvalio je Republici Hrvatskoj i veleposlaniku Saboliću osobno na pomoći Federaciji BiH i BiH.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

Červaru na rastanku zadrhtao glas, pozvao je na milosrđe: Žao mi je što sam prenaglio s izjavom

VIDEO: Baka Ivka u 83 godini surfa internetom