Utorak, 5 srpnja, 2022

Predsjednik FBiH Marinko Čavara održao sastanak na temu organiziranja poslovanja i pokretanja proizvodnje u poduzeću Vitezit

Pročitajte i ovo

Predsjednik FBiH Marinko Čavara danas je održao sastanak na temu organiziranja poslovanja i pokretanja proizvodnje u poduzeću Vitezit. Sastanku je nazočila i ministrica obrane BiH Marina Pendeš, tajnik i ovlašteni predstavnik Ministarstva energije, rudarstva i industrije FBiH Stipo Buljan, predsjedatelj Općinskog vijeća Vitez Tomislav Bošnjak – Matić i v. d. direktor poduzeća Vitezit Miroslav Puljić.

Na sastanku je razgovarano o problemima s kojima se poduzeće Vitezit suočava, a koji se tiču proizvodnje, plasmana robe na tržište uz zaštitu domaće proizvodnje, kao i plasmana robe u rudnike FBiH.

Direktor Puljić upoznao je nazočne da je proizvodnja pokrenuta i da se odvija kontinuirano. Istaknuo je da je izradio plan nabavke sirovina i plan proizvodnje za naredni period, za koji će biti neophodno osigurati sirovinu TNT, obzirom da ista predstavlja najveći problem prilikom nabavke sirovina.

Sudionici sastanka izrazili su zadovoljstvo da je učinjen određeni pomak i da je poduzeće Vitezit nastavilo proizvodnju, te istaknuli da je potrebito da Vlada F BiH i ostale institucije pomognu da prijeratni gigant ponovno “stane na svoje noge” za što postoje predispozicije.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

U Busovači završeno snimanje filma “Amanet”: Komedija o tradiciji, ljudima na selu i prijateljstvu

Sa 60. scenom koju je danas udario načelnik Asim Mekić, u mjestu Jelinak kod Busovače, završeno je snimanje filma...
- Marketing -
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo