Nedjelja, 3 srpnja, 2022

Predsjednik FBiH Marinko Čavara posjetio Regulatornu komisiju za energiju

Pročitajte i ovo

Mostar, 30. listopad 2015. Predsjednik FBiH službeno je posjetio Regulatornu komisiju za energiju u Federaciji Bosne i Hercegovine – FERK, i tom prigodom razgovarao s predsjednicom FERK-a Sanelom Pokrajčić, članom FERK-a Ristom Mandrapom i tajnikom FERK-a Ivicom Drežnjakom.

Na jučerašnjem sastanku razgovaralo se o obvezama naše zemlje proisteklim iz Ugovora o uspostavi Energetske zajednice, te implementaciji europskih direktiva u zakonodavstvo Federacije BiH.

Čanovi FERK-a upoznali su predsjednika FBiH o dosadašnjim aktivnostima koje je FERK proveo sukladno svojim nadležnostima, a tiču se procesa otvaranja tržišta električne energije, kao i predstojećim obvezama pri ostvarenju složenih reformskih procesa u energetskom sektoru.

Predsjednik FBiH pozdravio je dosadašnje aktivnosti FERK-a i izrazio potporu nastavku neovisnog i transparentnog rada Regulatorne komisije.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Bolnica Travnik dočekala četvero novih specijalista u svom kadru: Dr. Šatrović organizirao prigodan prijem

U kabinetu direktora JU Bolnica Travnik, direktor ove Ustanove dr. Adnan Šatrović jučer je organizirao prijem za specijaliste koji...
- Marketing -
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo