Predsjednik FBiH Marinko Čavara posjetio Elektroprivredu HZ HB

Mostar, 28. rujan 2015. Danas je u posjetu JP Elektroprivreda HZHB d.d. Mostar boravio predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara sa svojim suradnicima.

Na radnome sastanku s članovima Uprave koji je predvodio v.d. generalnoga direktora Marinko Gilja razgovaralo se o trenutnome stanju u poduzeću i budućim aktivnostima na stabiliziranju njegova poslovanja.

Gilja je pored ostaloga naglasio kako se još uvijek u Elektroprivredi HZHB provodi detaljno snimanje stanja po svim segmentima djelovanja, odnosno u svim organizacijskim jedinicama, s ciljem utvrđivanja stvarnih činjenica i pokazatelja vezanih za ukupno poslovanje. Ovaj posao radi revizorska agencija i stručne službe Elektroprivrede HZHB, a po njegovu završetku odredit će se prioriteti budućega rada, a posebice Plan poslovanja Društva koji za tekuću 2015. godinu nije niti usvojen.

Na dnevnome redu današnjega sastanka bila je i aktualna problematika naplate dugovanja od strane Aluminija Mostar i razvojnim projektima, o kojima je predsjednik Federacije BiH također dobio iscrpne informacije.

Predsjednik Federacije BIH Marinko Čavara posebno se zanimao za plan investicije u budućnosti s čim ga je V.D. generalnog direktora Marinko Gilja detaljno upoznao.

Predsjednik Federacije BiH izrazio je svoju punu potporu radu nove Uprave Elektroprivrede HZHB i obećao kako će u okviru svojih ovlasti dati doprinos ne samo stabiliziranju rada poduzeća, nego i njegovu daljnjem razvoju kao javnome poduzeću od strateškoga interesa.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

KBV Sensei Busovača

Frano Šafradin iz Busovače prvak Balkana u jiu jitsuu

Polaganje vijenaca i sveta misa na Žegi