Ponedjeljak, 8 ožujka, 2021

Predsjednik FBiH Marinko Čavara posjetio Elektroprivredu HZ HB

Pročitajte i ovo

VIDEO | Iliju ovce spašavaju od siromaštva

Ilija Jozić iz Žepča bavi se uzgojem svojih i čuvanjem tuđih ovaca. Ima osam svojih i čuva još sedam tuđih...

U Hrvatskoj bolnici “Dr. fra Mato Nikolić” Nova Bila: Rođeno 87 beba tijekom siječnja i veljače

U Hrvatskoj bolnici “Dr. fra Mato Nikolić” Nova Bila tijekom siječnja i veljače ove godine rođeno je 87 beba. U...

Vučić doputovao u Sarajevo

Predsjednik Republike Srbije Aleksandar Vučić doputovao je jutros u Sarajevo.   Povod Vučićevog dolaska je donacija cjepiva protiv koronavirusa, koje će...

Mostar, 28. rujan 2015. Danas je u posjetu JP Elektroprivreda HZHB d.d. Mostar boravio predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara sa svojim suradnicima.

Na radnome sastanku s članovima Uprave koji je predvodio v.d. generalnoga direktora Marinko Gilja razgovaralo se o trenutnome stanju u poduzeću i budućim aktivnostima na stabiliziranju njegova poslovanja.

Gilja je pored ostaloga naglasio kako se još uvijek u Elektroprivredi HZHB provodi detaljno snimanje stanja po svim segmentima djelovanja, odnosno u svim organizacijskim jedinicama, s ciljem utvrđivanja stvarnih činjenica i pokazatelja vezanih za ukupno poslovanje. Ovaj posao radi revizorska agencija i stručne službe Elektroprivrede HZHB, a po njegovu završetku odredit će se prioriteti budućega rada, a posebice Plan poslovanja Društva koji za tekuću 2015. godinu nije niti usvojen.

Na dnevnome redu današnjega sastanka bila je i aktualna problematika naplate dugovanja od strane Aluminija Mostar i razvojnim projektima, o kojima je predsjednik Federacije BiH također dobio iscrpne informacije.

Predsjednik Federacije BIH Marinko Čavara posebno se zanimao za plan investicije u budućnosti s čim ga je V.D. generalnog direktora Marinko Gilja detaljno upoznao.

Predsjednik Federacije BiH izrazio je svoju punu potporu radu nove Uprave Elektroprivrede HZHB i obećao kako će u okviru svojih ovlasti dati doprinos ne samo stabiliziranju rada poduzeća, nego i njegovu daljnjem razvoju kao javnome poduzeću od strateškoga interesa.

- Advertisement -

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

- Marketing -

Posljednje objavljeno

VIDEO | Iliju ovce spašavaju od siromaštva

Ilija Jozić iz Žepča bavi se uzgojem svojih i čuvanjem tuđih ovaca. Ima osam svojih i čuva još sedam tuđih...
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo